TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER

Resor till Latinamerika

På TourCompass är vi experter på Latinamerika. Våra resekonsulter har många års erfarenhet i resebranschen och delar gärna med sig av sina erfarenheter av våra resmål i Sydamerika och Centralamerika.

Se alla våra resemål och resor till Latinamerika nedan.

Om du har några frågor kan du ringa våra resekonsulter på 021-372 07 99.

Resor till Latinamerika
Resor till Latinamerika
StartsidanResor till Latinamerika

Resor till Latinamerika

På TourCompass är vi experter på Latinamerika. Våra resekonsulter har många års erfarenhet i resebranschen och delar gärna med sig av sina erfarenheter av våra resmål i Sydamerika och Centralamerika.

Se alla våra resemål och resor till Latinamerika nedan.

Om du har några frågor kan du ringa våra resekonsulter på 021-372 07 99.

StartsidanResor till Latinamerika
Våra mest populära resor
Hit reser andra
VARFÖR RESA MED TOURCOMPASS?
Därför gästerna väljer oss

Din tid är värdefull. Vårt engagerade team med kompetenta resespecialister ser till att du får personlig service och uppmärksamhet. På så vis kan du vara säker på att hela din resa blir både bekväm och säker. Vi finns här för att ta hand om alla detaljer – stora som små – från det att du bokar till att du återvänder hem.

Vi erbjuder en lång rad olika resmål, och vart och ett av dem bjuder på en unik historia som har formats av dess lokala kulturer, fantastiska djurliv och naturliga skönhet.

Våra resor har inte skapats på måfå, utan bygger på omfattande undersökningar och förstahandsupplevelser från våra resespecialister och experter. Varje resa har skapats för att man ska få uppleva det bästa som varje resmål har att erbjuda.

Med oss kan du vara helt säker på är att din resa är i trygga händer. Vi är Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778). Det betyder att du som resenär är ekonomiskt säkrad och kan få pengarna tillbaka för din resa om företaget skulle gå i konkurs. 

Äventyrliga rundresor
Våra resmål
Resbrev
Berättelser från resenärer
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom är vår Latinamerika-specialist och har över 28 års erfarenhet av resor i Latinamerika.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14

TourCompass – Experter på Latinamerika

Vi är experter på resor till Latinamerika och erbjuder paketresor till populära resmål i Centralamerika/Karibien (Kuba, Costa Rica, Mexiko, Guatemala) och Sydamerika (Argentina, Colombia, Brasilien, Chile, Ecuador, Peru).

Upplevelserika rundresor

TourCompass erbjuder upplevelserika rundresor i Latinamerika med något för alla smaker, bland annat köra själv-resor, solsemester, vandringar och mycket mer.

Vi har resor till olika destinationer. Flera av våra resor är dessutom kombinationsresor som tar dig till flera av de latinamerikanska länderna.

Våra destinationer är:

Klicka dig till de enskilda resmålen för att läsa mer om vad du kan uppleva på våra resor i landet.

Vi lever på att tillfredsställa våra kunder och vårt mål är att ge dig ditt livs resa. Om du vill se vad tidigare kunder har sagt om oss och våra resor, kan du läsa våra recensioner på Trustpilot.

Vi ser fram emot att ge dig ditt livs resa!

Våra resmål i Centralamerika och Sydamerika

Kuba

Östaten Kuba ligger i Karibiska havet, öster om Mexiko, och är bland annat känt för salsa, amerikanska bilar och cigarrer.

På Kuba kan du uppleva pulserande storstäder, till exempel huvudstaden Havanna, fantastisk natur samt vackra karibiska stränder i Varadero och Trinidad.

Se alla våra resor till Kuba.

Costa Rica

Costa Rica är ett Centralamerikanskt land som bland annat gränsar till Nicaragua.

Det kan vara världens vackraste land och bjuder på otroliga djur- och naturupplevelser i fantastiska och vackra nationalparker.

Upplev den costaricanska ”Pura Vida” på en rundresa eller kör själv-resa i det vackra landet. Det finns också möjlighet att kombinera en resa till Costa Rica med en resa till Nicaragua.

Se alla våra resor till Costa Rica.

Peru

Peru ligger i den västra delen av Sydamerika, väster om Brasilien och Bolivia.

Här kan du till exempel uppleva ett multikulturellt samhälle i Lima, världskända sevärdheter från Inkariket vid Machu Picchu och vacker natur vid Titicacasjön och Colca Canyon.

Se alla våra resor till Peru.

Mexiko

Mexiko ligger mellan USA i norr och Guatemala i söder.

Här kan du uppleva en av världens största städer, Mexiko City, historiska skatter från maya- och aztekfolkens tid, till exempel Chichén Itzá, och vackra, vita sandstränder i Playa del Carmen.

Utvalda resor till Mexiko kombineras med en resa till Guatemala.

Se alla våra resor till Mexiko.

Argentina

Argentina ligger i den södra delen av Sydamerika och är känt som tangons hemland.

Här kan du uppleva charmiga stadsdelar och tango i pulserande Buenos Aires, glaciärer och annan fantastisk natur i nationalparken Los Glaciares samt kvarlämningar från den spanska kolonialtiden i den charmiga staden Salta.

Utvalda resor till Argentina kombineras med en resa till Chile eller Brasilien.

Se alla våra resor till Argentina.

Colombia

Colombia ligger i nordvästra Sydamerika med kuster ut mot Stilla havet och Karibiska havet.

Landet bjuder på mångfald och massor av intressanta kontraster. Upplev till exempel den charmiga och färgstarka kolonialstaden Cartagena, magisk natur i kafferegionen och spännande historia vid ruinkomplexet Ciudad Perdida.

Våra resor till Colombia som alla kan avslutas med en avkopplande solsemester.

Se alla våra resor till Colombia.

Brasilien

Brasilien är det största landet i Sydamerika och bjuder på några av världens mest storslagna sevärdheter.

Här kan du uppleva världskända stränder och ikoner i Rio de Janeiro, vackra naturupplevelser vid vattenfallet Iguazú och en blandning av historia och kultur i den charmiga staden Salvador.

Utvalda resor till Brasilien kan dessutom kombineras med en resa till Argentina.

Se alla våra resor till Brasilien.

Ecuador & Galapagos

Ecuador ligger i den nordvästra delen av Sydamerika och 1 000 km väster om Ecuador ligger Galapagos-öarna, som är ett rekommenderat resmål för naturentusiasterna.

Våra resor till Ecuador bjuder på historiska upplevelser från den spanska kolonialtiden och ursprungsbefolkningens traditionsrika kulturer. I Galapagos åker du på en kryssning mellan ögruppens vackra öar som vimlar av djurliv och unika ekosystem.

Se alla våra resor till Ecuador & Galapagos-öarna.

Guatemala

Guatemala ligger söder om Mexiko och är ett spännande centralamerikanskt land med ett enastående kulturarv, fantastisk natur och en vänlig lokalbefolkning.

Besök till exempel den spännande nationalparken Tikal där du kan uppleva Guatemalas unika historia och kulturarv från mayacivilisationen.

Våra resor till Guatemala erbjuds i kombination med Mexiko.

Se alla våra resor till Guatemala.

Chile

Chile, det avlånga landet på Sydamerikas sydvästra kust, bjuder på stora geografiska ytterligheter.

Här kan du uppleva snöklädda berg och turkosfärgade sjöar i nationalparken Torres del Paine i söder, gejsrar och öken i norr och den vackert belägna huvudstaden, Santiago de Chile, i mitten.

Se alla våra resor till Chile.

Ta reda på mer om våra rundresor till Latinamerika

Du kan se alla våra rundresor till de enskilda resmålen genom att klicka in dig på de enskilda resmålssidorna ovan. Här kan du få mer information om de enskilda länderna som resmål, reseutbudet, och frånpriser på alla resorna.

I alla våra priser ingår flyg, hotell och utflykter. Det slutliga priset beror på:

  • Antal resenärer
  • Avresedatum
  • Flygplats för avresa

Har du frågor om våra paketresor?

Om du har några frågor om våra resmål eller paketresor är du mycket välkommen att kontakta våra resekonsulter. De har stor erfarenhet av alla våra resor och reser ofta själva till våra olika resmål.