TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
StartsidanKontakta oss

Kontakta oss

TourCompass
Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

CVR-nr: 28690924

Tel: 021-372 07 99
E-mail: info@tourcompass.se

Öppettider
Måndag: 10-16
Tisdag: 10-16
Onsdag: 10-16
Torsdag: 10-16
Fredag: 10-14

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller
e-mail. Du kan även skriva ett meddelande till oss i fältet till höger.

Vi svarar på alla meddelanden inom en arbetsdag.

Vi är medlem av Danska Rejsegarantifonden nr. 1778 


Våra anställda TourCompass

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Resekonsulent

Med en examen i både juridik, franska samt media- och kommunikation har Elisabeth en bred kompetens.

Elisabeth har många års erfarenhet från resebranschen – först inom hotellverksamhet och därefter på en resebyrå. Hon har varit en del av TourCompass sedan 2009. Hennes största drivkraft och motivation är möjligheten att göra människors resedrömmar till verklighet och skapa unika upplevelser på spännande resmål.

Hon har själv besökt flera av våra resmål och har bland annat åkt på safariresor i Sydafrika, Kenya, Tanzania och Namibia. Under årens lopp har hon också rest till Kapstaden, Mauritius, Kina, Indonesien, Peru, Bolivia, Brasilien samt till flera destinationer i Mellanöstern.

På sin fritid tycker Elisabeth om att umgås med vänner och vara ute i naturen, men hon tycker också det är trevligt att koppla av med en god bok.

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Resekonsulent

Tom brinner för Latinamerika. Efter sin första resa till Latinamerika på en kombinerad resa till Argentina och Brasilien visste han att Latinamerika var hans favoritresmål. Sedan dess har han besökt Peru, Ecuador med Galapagos, Chile, Mexiko, Costa Rica och Kuba. Latinamerika har mycket att bjuda på: vackra landskap, varierad natur, ett fantastiskt djurliv, spännande kulturer och ett tillmötesgående folk, där dans och musik har en viktig roll.

Han har haft så många fantastiska upplevelser: den vackra naturen i Patagonien, att dansa tango i Buenos Aires, strandlivet på Copacabana i Rio de Janeiro, ”solens port” vid ingången till Machu Picchu, alla ljuden i Amazonas regnskog, att befinna sig nära världens största vattenfall, köra runt i en klassisk amerikansk bil i Havanna, Costa Ricas imponerande djurliv, de vackra mayaruinerna i Mexiko, m.m.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Resekonsulent

Mira är utbildad Turist och aktivitetsledare. Hon har 13 års erfarenhet från rese och turistbranschen. Hon har bland annat arbetat på  kryssningsbåtar och seglat fram och tillbaka mellan de flesta stora hamnar på Nordsjön och Skagerak, från Newcastle i norr till Köpenhamn i söder. Hon har även arbetat i många år som guide och skidinstruktör i både Sverige, Italien och Frankrike.

När hon inte arbetar med att förmedla resor och upplevelser, reser hon gärna så ofta som möjligt. Det har blivit flera resor till bland annat USA, Kanada, Afrika, Asien och de flesta länder i Europa.

– Det som driver mig i resa ut och upptäcka världskartan, är att varje gång när jag har landat igen efter en resa, har kontot fyllts på med nya erfarenheter. Och att få erbjuda, och dela med mig av mina erfarenheter till andra är en sann glädje.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Resekonsulent

Ingun har arbetat med oss sedan oktober 2012. Hon är ursprungligen utbildad fysioterapeut, men trivs som bäst i kontakt med reslystna kunder.

Inguns hjärta slår för Afrika, och hon har bland annat bott i Etiopien i två år, där hon undervisade på en lokal skola. Under vistelsen blev hon ganska duktig på att pruta på priset med taxichaufförerna på det lokala språket amhariska! Hon har också rest i Kenya, Tanzania och Zambia, och har ett flertal spännande reseupplevelser med sig i bagaget. Hon har druckit kaffe med stamfolket i Blå nildalen, besökt slumkvarter i Nairobi och varit på traditionell jakt med pil och båge i Tanzania.

En av höjdpunkterna på Inguns safari i Tanzania var turen i varmluftsballong över Serengeti. Hon har också stått på toppen av Kilimanjaro och ger gärna goda råd och tips till dig som drömmer om att göra detsamma!

Ingun är gift och har tre barn, och de är väldigt glada över att få följa med på safari!

Pernille Grøngaard Brammer

Pernille Grøngaard Brammer

Resekonsulent

Pernille har arbetat i resebranschen i många år. Hon har alltid älskat att resa och reser så ofta hon kan med sin familj. Pernille har tre barn som alla har följt med på resor sedan de var ett år gamla.

”Det är svårt att välja ut en enda reseupplevelse, men det är speciellt att resa med barn. De upplevelser och minnen man skapar tillsammans är ovärderliga, och barns fascination och avslappnade inställning gör det enkelt att resa med dem.

Några av de reseupplevelser som ligger Pernille varmast om hjärtat är hennes safariresor i Afrika, dykning i Australien, en helikoptertur över Mount Cook, Koh Racha i Thailand och solnedgången vid Grand Canyon.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Resekonsulent

Iida är en reseälskare och har bott i flera länder. Hon är utbildad inom turism och hjälper våra kunder med att hitta sin drömresa.

Lusten till att resa och uppleva är en drivkraft, som har gett henne unika upplevelser. Hon brukar bland annat tänka tillbaka på de härliga nätterna i den thailändska regnskogen och på savannen i Tanzania, där endast kanvasväggar utgjorde gränsen mellan henne och de vilda djuren. Hon har också upplevt djurlivet under vattnet, då hon bland annat hittade Nemo när hon dök på Phi Phi-öarna.

Iida sett många exotiska djur, mött annorlunda kulturer och upplevt de vackraste solnedgångarna. I framtiden drömmer hon om att få ännu fler unika upplevelser med sin partner som sällskap.

Jude Bommer

Jude Bommer

Resekonsulent

Jude kommer från Nederländerna och ansvarar för bokning av resor, hotell och flyg.

Hon har rest runt som backpacker i ett år i Australien och Nya Zeeland och gillar att resa på ett äventyrligt, spontant och enkelt sätt – med ryggsäck och tält. Tillsammans med sin danske man har Jude rest runt i Asien i fyra månader och upplevt den vackra och fantastiska kulturen i Laos, Kambodja, Thailand, Myanmar och Nepal.

Jude bodde på Aruba i tre månader när hon studerade sociologi.

Hon har fina minnen från sin vandring till Annapurna Base Camp i Nepal. Det var fantastiskt att gå runt bland bergen och få en fysisk utmaning.

Jude ser arbetet i resebranschen som ett privilegium och ser fram emot att få fler upplevelser i Sydamerika och Afrika med sin man och deras barn.

Catriona Hodge

Catriona Hodge

Resekonsulent

Cat älskar att resa och delar gärna sin passion med andra. Hon har en bakgrund inom hållbart företagande och turism samt erfarenhet av internationellt arbete.

Cats reslust väcktes efter en ryggsäcksresa genom Europa följt av en bilresa tvärs över USA tillsammans med sin syster. Därefter var hon fast och har sedan dess bockat av många resmål på sin lista, bland annat Stillahavsöarna, Sydostasien och Australien. Några av hennes favoritupplevelser har varit att se giraffer i Tanzania, smaka på Zanzibars många olika kryddor, se delfiner i Bali och få en traditionell tatuering i Fiji.

Nu brinner hon för att hjälpa andra att uppleva sina drömresor eftersom hon vet hur mycket resorna har förbättrat hennes liv!

Laura Trelborg

Laura Trelborg

Resekonsulent

Laura är utbildad frisör, men bytte 2015 ut saxarna till fördel för solen. Sedan dess har hon bland annat arbetat som reseledare och bott i Turkiet, Spanien, Italien och Norge.  Hennes förkärlek för att resa har fört henne till många spännande platser, exempelvis till Thailand som backpacker och till Afrika, där hon tillbringade åtta månader.

Laura gillar adrenalinkickar och tackar alltid ja till actionfyllda aktiviteter. Hon har hoppat fallskärm, simmat med vilda valhajar, hoppat bungyjump och spårat vilda gorillor i Afrika.

Nu bor Laura tillsammans med sin man och sina barn och njuter av att hjälpa andra att planera deras drömresor. På fritiden umgås Laura gärna med familj och vänner, då de gör allt från att resa till att äta middag tillsammans.

Emily Roper

Emily Roper

Resekonsulent

Emily har arbetat i resebranschen under hela sin karriär. Hennes passion för att resa väcktes då hon var stewardess på British Airways långdistansflyg. I den perioden fick hon möjlighet att utforska många olika resmål och kulturer över hela världen.

Sedan dess har hon arbetat i resebranschen i flera år, och innan hon startade på TourCompass tog hon en paus från arbetslivet för att resa runt i Latinamerika. Denna resa berikade henne med talrika oförglömliga upplevelser. Hon har bland annat vandrat genom de bildsköna landskapen i Patagonien, besökt Atacamaöknen i Chile, upplevt de vackra saltöknarna i Bolivia och utforskat de gamla ruinerna vid Machu Picchu i Peru. Hennes favoritland i Latinamerika är Colombia, i synnerhet den färgrika staden Salento och den vackra karibiska kusten i norr.

Emily älskar att uppleva djurlivet på sina resor och några av hennes mest värdefulla minnen inkluderar möten med orangutanger i Indonesien och isbjörnar i Kanada.

Stine Hjorth

Stine Hjorth

Customer Relations Specialist

Stine har en bakgrund inom resebranschen och har bott i flera länder i Europa, bland annat Grekland, Turkiet och Portugal. Här har hon arbetat som reseledare, vilket väckte hennes passion för resebranschen. Eftersom hon brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för andra har hon utbildat sig inom turism och upplevelser.

Även om Stine numera har sin bas i Danmark så älskar hon fortfarande att resa ut i världen och uppleva andra kulturer, och hon är alltid på gång med att planera sin nästa resa.

På fritiden umgås Stine med familj och vänner och njuter av långa promenader i natursköna områden.

Inger-Louise Waage Gerner

Inger-Louise Waage Gerner

Customer Relations Specialist

Inger är utbildad serviceekonom med fokus på turism och det har alltid varit ett av hennes mål att arbeta inom turistbranschen. Hennes reserfarenhet omfattar i dagsläget bland annat stora delar av Europa och USA.

För Inger är den personliga relationen viktig och hon gör gärna det lilla extra för att våra gäster ska känna sig trygga med sina resor. Hon strävar efter att lära känna alla våra resmål på djupet, så att hon kan skicka iväg våra gäster på deras drömresor.

Inger bor med sin sambo och tillbringar fritiden med att utöva yoga, löpa och baka samt att umgås med familj och vänner. Dessutom är hon väldigt intresserad av språk och lär sig gärna nya språk. Hon håller just nu på att lära sig polska.

Ulrika Lindblom

Ulrika Lindblom

Customer Relations Specialist

Ulrika är född och uppvuxen i Stockholm, där hon inledde sin långa karriär inom turism. Hon utbildade sig ursprungligen inom hotellbranschen och arbetade sedan som receptionist, med hotellbokning och som guide på Kreta och Gran Canaria, där hon träffade sin blivande man.

År 2004 flyttade Ulrika till Danmark, där hon utbildade sig till serviceekonom. Därefter har hon arbetat med försäljning och kundvård samt i flera olika företag med bland annat försäljning av skidresor och som försäljningsansvarig i ett företag som säljer barnkläder.

Hennes rese-CV inkluderar ett år som au pair i New Jersey i USA, backpacking i Europa och sex månader i Malaga, där hon studerade spanska. Hon har även besökt bland annat Mexiko, Thailand och Vietnam.

Privat har Ulrika tre barn och en hund och tillbringar gärna tid i familjens sommarstuga i de svenska skogarna. På fritiden följer hon barnen till deras aktiviteter, umgås med sina vänner och tränar. Som person är Ulrika engagerad och glad och tycker om att hjälpa våra gäster att få den allra bästa resan.

Rikke Holm

Rikke Holm

Bokningschef

Rikke har många års erfarenhet inom resebranschen och har varit en del av TourCompass sedan 2010. Hon ansvarar för bokningsavdelningen, där kunden alltid är i centrum.

Att resa betyder mycket för henne och under årens lopp har det blivit många resor runtom i Asien, Australien, USA och större delen av Europa. Hon har rest mycket i hela sitt, eftersom hon älskar möjligheten att uppleva nya kulturer och att känna friheten utomhus.

De bästa reseupplevelserna tycker Rikke att man får genom att ta med familjen på äventyr och känna hur det för familjen samman.  Goda minnen är en gåva för livet!

På fritiden umgås Rikke med sin familj och sina vänner. Hon kopplar av genom att köra ”en omgång runt bordet”, alltså familjens gemensamma pingisbord.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Bokningsspecialist

Tanja har arbetat i resebranschen i över 15 år. Hon lämnade den för en kort tid för att gå en utbildning i kost och hälsa, men hon kunde inte släppa branschen och är nu tillbaka med besked. Hon älskar kontakten med leverantörerna och flygbolagen, och även de utmaningar som den innebär.

Tanja tycker om att resa och har haft några av sina bästa reseupplevelser i Brasilien, Thailand och Tanzania. I just Tanzania var Tanja tvungen att tänja på sina egna gränser och tacka ja till grillad ekorre, som guiden just hade skjutit med pil och båge. Vem skulle kunna tacka nej till det?

Nästa gång Tanja ger sig iväg ska familjen med, som nu även består av två underbara barn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Bokningsspecialist

Anne Mette fick som barn uppleva Europa från baksätet i familjens bil, men under tonåren började passionen för Latinamerika. Anne Mette har bott i både Ecuadors regnskog, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasiliens södra strandparadis Florianópolis och Perus huvudstad Lima. Hon dansar salsa och tango, talar spanska och portugisiska. Hon har dessutom utforskat Asien och har massor av matlagningskurser, spännande dykupplevelser och tempelbesök i bagaget.

Anne Mette älskar att vandra, uppleva naturen och det vilda djurlivet på nära håll – även under vattenytan eftersom hon älskar att dyka i det varma vattnet. Kombinationen ska helst vara massor av aktiviteter och lite avkoppling med en god bok på stranden.

Kenneth Lykke Andersen

Kenneth Lykke Andersen

Bokningsspecialist

Kenneth har 12 års erfarenhet av resebranschen och arbetar till vardags på vår bokningsavdelning.

Kenneth älskar att resa och har tidigare rest med ryggsäck i Indien samt studerat i Costa Rica och Nicaragua.

Hans bästa reseminne är då han stod på Kala Patthar på 5 164 meters höjd med en fantastisk utsikt över Mount Everest.

Anne  Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Bokningsspecialist

Anne kommer från Tyskland och är utbildad inom logistik. Hon tycker mycket om att resa och har många fina minnen från egna resor runt om i Skandinavien, på Grönland, Island, i Afrika och USA – där hon bodde i ett halvår under sin vistelse.

En av hennes största reseupplevelser var när hon var på Grönland och hörde en bortkommen valunge kalla på sin familj tills de återförenades igen. Anne har två små döttrar, som hon gärna vill visa världen för när de har blivit lite äldre. Hon vill särskilt visa dem djurlivet i Tanzania, som har gjort ett stort intryck på henne själv.

Anne tillbringar sin fritid med sina isländska hästar och vackra ridturer i naturen.

Elisabeth Grau Møller

Elisabeth Grau Møller

Bokningsspecialist

Elisabeth har arbetat i resebranschen i 22 år.

Hon brinner för service och sätter därför alltid kunden främst. Hon älskar resebranschen och njuter av att uppleva nya kulturer och platser i världen. Elisabeth har rest i bland annat Florida, Thailand och Afrika, men resan till Florida i husbil var helt unik. Hon ser fram emot att ta med sig familjen på nya äventyr i framtiden.

Fritiden tillbringar hon tillsammans med familj och vänner, njuter av naturen tillsammans med hunden och rider på grannens islandshästar.

Ulla Christensen

Ulla Christensen

Bokningsspecialist

Ulla är en äventyrslysten reseentusiast med många års erfarenhet inom resebranschen.

Hennes resekarriär startade efter handelsskolan, då hon först tågluffade genom Europa och därefter arbetade som ”skibum” en vinter i Österrike. Dessa upplevelser ledde henne vidare till en kurs på guideskola följt av tre säsonger som guide på populära turistdestinationer som Mallorca, Turkiet och Österrike.

Hennes reseupplevelser är omfattande och inkluderar även länder som Thailand, Gambia, Kina, Hong Kong och USA samt otaliga storstadssemestrar i Europa, där framför allt Grekland ligger henne varmt om hjärtat.

Ulla är aktiv på fritiden och njuter av vandringsturer, vinterbad, padel, konserter och resor till sommarstugan vid Nordsjön.

Mai Nielsen

Mai Nielsen

Bokningsspecialist

Mai är en berest kvinna vars reserfarenheter omfattar många resmål i Europa, Nordamerika, Afrika och Asien. Resorna till Panama samt Turks- och Caicosöarna står henne särskilt varmt om hjärtat.

Hon har dessutom flera års professionell erfarenhet från resebranschen, där hon tidigare arbetade i flera år för ett flygbolag. Nu arbetar hon på TourCompass och hjälper kommande gäster med att boka resor.

På fritiden tycker hon om att läsa och att tillbringa tid med familj och vänner.

Pernille Bøgehave

Pernille Bøgehave

Bokningsspecialist

Pernilles reslust väcktes då hon som barn åkte på otaliga resor till Spanien med sina föräldrar och sina beresta mor- och farföräldrar. Reslusten följde henne genom hela ungdomen, då hon tågluffade i Europa och bodde på en guideskola. År 2013 reste Pernille iväg som reseledare och utforskade resmål som Spanien, Portugal och Saint Croix i Karibien. Under en veckas semester på Saint Croix tog hon sitt dykcertifikat och fick möjlighet att dyka med bland annat sköldpaddor och hajar.

Portugal har en särskild plats i Pernilles hjärta, då hon har bott och arbetat på Algarvekusten i ett år. Kulturen, maten, befolkningen och solnedgångarna får henne alltid att känna sig hemma i Portugal. Pernilles reseupplevelser omfattar även tangolektioner i Argentina, övernattning i Tree Top House i Norge, iglohotell och snöskoterutflykter i 14 minusgrader vid polcirkeln samt äventyr i Mexiko och på Maldiverna.

För Pernille ska en resa helst bjuda på lokal matkultur och en inblick i lokalinvånarnas vardag, och hon hoppas att hon tillsammans med sin man ska kunna dela en massa reseupplevelser med sina barn, när de blir äldre.

Cecilie Kjær Sørensen

Cecilie Kjær Sørensen

Bokningsspecialist

Cecilie är utbildad flygspeditör, men har tidigare även arbetat i resebranschen som kabinpersonal och flög då runt i Europa.

 

Cecilie har alltid älskat att resa och upptäcka världen. Som 19-åring flyttade hon till USA, där hon bodde hos en amerikansk familj i San Francisco i ett år. Det gav henne gott om möjligheter att uppleva många av de amerikanska staterna och hon har sedan dess även åkt tillbaka på en roadtrip, som gick tvärs genom sydstaterna från östkusten till västkusten.

 

Andra höjdpunkter från hennes resor är Maldivernes spännande korallrev, solnedgångarna på Bali och Brasiliens storslagna natur.

 

Privat bor Cecilie med sin sambo och njuter av att tillbringa fritiden med bland annat pilates, maglagning och avkoppling med en bra bok.

Isabella Ibsen Roed

Isabella Ibsen Roed

Bokningskoordinator

Isabella har en högskoleutbildning i engelska med film och medier som tillval. Hon är en riktig film- och historienörd och temat i hennes specialarbete under utbildningen var skräckgenren.

Isabellas kärlek för att resa väcktes redan i 3-årsåldern och några av hennes första reseminnen kommer från en resa till Barbados. Hon har även bott ett år i London och rest världen runt och besökt resmål i Asien, Afrika, Europa och USA.

Isabella tog sitt dykcertifikat i Danmark, vilket gav henne möjlighet att resa till Florida och dyka. Hon älskar att resa och planerar ofta resor med fokus på att se historiska platser och att få en inblick i andra länders kulturhistoria.

Privat har Isabella en dotter och en fästman, som hon hoppas kunna gifta sig med i Toscana – mitt bland vinodlingarna.

Christian Conradsen

Christian Conradsen

COO

Christian är utbildad cand.merc i International Business och har bott i bland annat Hong Kong och England.

Under åren har han rest i Asien, Afrika, Karibien och Europa. Några av hans bästa minnen är då hans fru sa ”ja” mitt på Turks and Caicos vita stränder, eller när han kunde bocka av The Big 5 på sin första resa till Tanzania. Kinesiska muren står också högt på listan, tillsammans med den fantastiska solnedgången över Hong Kongs silhuett från Victoria Peak Viewpoint.

Christian tillbringar fritiden tillsammans med familjen, där hans två flickor fyller en stor del av vardagen. Han tycker också det är rogivande att lyssna på poddar och träna i sitt eget fitnessrum i källaren.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie har i grunden en magisterexamen med historia som huvudämne, men har rest under större delen av sitt liv. Som liten såg hon det mesta av Europa från baksätet i föräldrarnas bil, och så snart hon var färdig med gymnasiet packade hon ryggsäcken och satte kurs mot nya äventyr.

Hennes största reseupplevelse är den gången hon snubblade över en giraffkalv i Afrika. Fast det kan också vara synen av solens glitter i snön på toppen av Aconcagua. Ett bröllop i Thailand står också högt på listan – det gör även den helt oplanerade roadtrippen genom Texas. Hon älskar kontraster och att komma bakom kulisserna i de länder hon besöker!

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har arbetat i resebranschen i över 15 år och de senaste tio åren har hon ägnat sig helhjärtat åt att ta fram resor. Det är både spännande och utmanande att arbeta med människor från hela världen, och hon älskar att planera resor där hon vet att våra kunder får en fantastisk upplevelse.

Hon påbörjade sitt resande liv som ung backpacker på en längre resa, och det gav henne mersmak att se och uppleva mer av den stora, vida världen. I dag har hon två underbara barn som lyckligtvis gärna följer med på resor.

Hon älskar djur och natur, men det som fascinerar henne mest på resorna är hur historien väcks till liv, t.ex. när man står på toppen av en gammal mayaruin i Mexiko.

Nina Williams Strandby

Nina Williams Strandby

Product Manager

Nina ser sig själv som kroniskt ressugen. ”Var ska du resa nästa gång?” är en fråga hon brukar ställa till människor omkring sig. Själv har hon rest en hel del under de senaste 20 åren, både som backpacker och tillsammans med sin man och deras tre barn.

Hon har rest till många platser, men störst intryck har hon fått av Guatemalas djungel och den fascinerande orange naturen i staten Utah i USA. USA är det land hon har besökt mest – efter en vistelse som au-pair 2006 fascinerades hon av det kontrastfyllda landet, där i synnerhet naturen har gjort ett stort intryck. Sedan dess har det blivit otaliga resor runt i USA, en studieperiod i San Diego och många besök hos den ”externa familjen” vid stillahavskusten i Kalifornien.

Ninas erfarenhet från resebranschen omfattar såväl kommunikation och försäljning som produktutveckling, vilket är det hon brinner för. Hon älskar tanken på att skapa resor som ger andra människor minnen för livet. För Nina är de bästa ögonblicken på resan när man kan låta ”tiden stå stilla” med en kopp kaffe, lokal mat och gärna en cykeltur i lokalområdet. Till vardags är det umgänge med familjen som betyder mest för Nina. Även om familjens tre barn är resvana och älskar upplevelser, så är det den vardagliga spontaniteten och deras små kreativa projekt som är viktigast.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle har arbetat på TourCompass sedan 2012. Hon har en BA i International Hospitality Management med fokus på turism.

Michelle har rest mycket i både Europa och Asien samt till USA och Karibien på sommarsemester. Hon har alltid haft en enorm glädje av resor, och även om det är andra, tredje eller fjärde gången hon besöker ett resmål så får hon alltid med sig nya äventyr i ryggsäcken varje gång.

Några av de största upplevelserna har varit att bli inbjuden till en lokal hmongfamilj i Sapas berg och att se den snabba solnedgången vid de imponerande risodlingarna i Longji. Eller det allra första mötet med vilda elefanter i Minneriya nationalpark. Det färgrika livet under havsytan i Karibien och Maldiverna står också högt på listan.

Michelle ser fram emot att ta med sig familjen ut i världen och visa sin son hur annorlunda livet kan levas.

Mikkel Egelund Väänänen

Mikkel Egelund Väänänen

Junior Product Manager

Mikkel har en omfattande bakgrund inom kundrådgivning och har genom åren blivit skicklig på att förstå och tillmötesgå kundernas behov – till glädje för våra många gäster. Han har upplevt många spännande resmål och har tidigare arbetat som reseledare i Thailand i ett år. Det är därför naturligt för honom att arbeta på vår produktavdelning, där han bidrar till att kontinuerligt utveckla och förbättra våra resor till Asien.

Mikkel har en stor aptit på att se världen och uppleva nya resmål. Han ser fram emot att resa mer med sina två barn och se världen genom deras ögon. Han uppskattar att få se sina barns entusiasm när de upplever naturen och djurlivet på platser som Serengetislätten och den thailändska regnskogen, där barnens djurböcker utvecklas och får liv.

Även om världen är stor och exotisk så njuter Mikkel även av sin årliga resa till Finland med sina barn och sin finska hustru, där de njuter av bastubad och långskidsåkning.

Nadia Ankjær Rasmussen

Nadia Ankjær Rasmussen

Junior Product Manager

Nadia har en bred erfarenhet inom turism, är utbildad inom International Hospitality Management och arbetade tidigare som värdinna och receptionist på ett gästgiveri. Hon har också bott utomlands i flera perioder, bland annat i Argentina, Irland och Spanien.

Hennes stora passion för att resa startade när hon var liten och reste söderut med familjen. Hittills har hon besökt mer än 30 länder och det finns fortfarande många platser som står högt på hennes lista. Hon har bland annat rest med ryggsäck genom Asien, dykt med havssköldpaddor i Mexiko och dansat salsa i Kuba. Hon älskar att ge sig ut på äventyr och tycker att något av det mest spännande är att uppleva andra kulturer och utforska nya platser.

På fritiden njuter hon av att tillbringa tid med familj och vänner. Dessutom älskar hon att dansa salsa och andra latinamerikanska danser.

Christina Hansen

Christina Hansen

Product Coordinator

Christina har tidigare arbetet i resebranschen som stewardess för ett danskt flygbolag, men har de senaste åren arbetat med webbfunktioner kopplade till produkter som PIM-assistent inom byggbranschen.

Christina har sedan hon var liten varit van vid att resa tillsammans med sina föräldrar. Hon har rest på spännande turer runt större delen av Europa, vilket har gjort henne nyfiken på att uppleva nya platser i världen. Christina gillar både skid- och solsemester, vilket också har gjort att hon har tillbringat en vintersäsong i de franska alperna. I synnerhet Asien har vunnit hennes hjärta, men det finns fortfarande många platser på hennes önskelista.

På fritiden spelar Christina handboll och löper en vända i naturen när tiden räcker till. Hon njuter av stadslivet och går ofta på restaurang eller konserter.

Louise Rye Jacobsen

Louise Rye Jacobsen

Product Coordinator

Louise är utbildad kontorsassistent och marknadsföringsekonom.

Hon har stor förkärlek för Kanada efter flera semestrar och vistelser i provinsen Alberta. Kärleken till det stora landet är en kombination av den fantastiska naturen, den mångfaldiga befolkningen och inte minst det starka bandet hon fått till sina kanadensiska familjemedlemmar.

Några av de reseupplevelser hon minns bäst är en vandring i kanadensiska Rocky Mountains vid -35 °C och en stillsam soluppgång från sitt enmanstält i bergen en vacker sommarmorgon.

Dessutom har Louise upplevt de flesta av Europas länder på kör-själv-resor som barn, då hela familjen roade sig med att lära sig så många fraser som möjligt på språken i alla de länder de körde igenom.

Dino Karalic

Dino Karalic

CMO

Dino har arbetat med marknadsföring och företagsutveckling i över tio år, mestadels i resebranschen. Han värderar relevant, effektiv och unik marknadsföring, och att våra gäster ska få en upplevelse för livet, varenda gång – för bättre marknadsföring får man inte.

Dino har besökt många av våra resmål och har mängder av fantastiska minnen därifrån. För honom är det viktigt med en god nattsömn, och om du frågar Dino får man världens bästa sömn i ett tältläger i nationalparken Masai Mara i Kenya.

Majoriteten av sin fritid tillbringar han med familjen, där tre barn fyller en stor del av vardagen. Men han hittar även tid att umgås med sina vänner ibland – och bra avkoppling får Dino genom ett pass på gymmet, eller en löptur vid havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO- & Content Specialist

Trine är SEO-specialist och arbetar med att ta fram innehåll till våra hemsidor. Hon ser till att hemsidorna och sökmotorerna talar samma språk.

Sin första ”riktiga” resa gjorde Trine när hon var på en två veckor lång tågluff genom Europa när hon gick på gymnasiet. Sedan dess har det blivit en klassisk jorden runt-resa, flera storstads- och charterresor och ett halvår i Kina i samband med att hon läste kinesiska på Århus universitet.

Och just Kina har en mycket särskild plats i Trines hjärta. Hennes vistelse i landet har bjudit henne på några av hennes största upplevelser, men också kulturella, personliga och språkliga utmaningar. Kärleken till språket är stark än i dag.

Louisa Poad

Louisa Poad

Online Marketing Specialist

Redan i tidig ålder fick Louisa smak för att resa och tillbringade många timmar med att resa runt i Storbritannien och Europa i sina föräldrars husbil. Efter sin utbildning packade Louisa ryggsäcken och drog till Australien, där hon reste runt i ett år. Hon har fina minnen av att snorkla vid Stora barriärrevet, campa på Fraser Island och surfa i Byron Bay. Nu ser hon fram emot att ge sig ut på äventyr och utforska det skotska höglandet.

Efter att ha bott i både Storbritannien och Australien bor Louisa nu i Danmark, där hennes passion för att resa har fördjupats. Hon startade som studentmedarbetare på försäljningsavdelningen och använder nu sin utbildning på marknadsföringsavdelningen.

Förutom att besöka nya platser innebär resor för Louisa att fördjupa sig i nya kulturer, lära sig nya språk och se världen med nya ögon.

Sanne Schou von Haven

Sanne Schou von Haven

Online Marketing Specialist

Sanne är utbildad inom marknadsföring och kommunikation. Hon älskar att skriva texter och skapa grafiskt innehåll som väcker reslusten och lockar till nästa äventyr.

Sanne har rest mycket i Europa och Asien, där höjdpunkten var en resa till Vietnam med fantastiska naturupplevelser, god mat och en vänlig befolkning. Nästa gång planerar Sanne att resa till Costa Rica eller Bali.

Fritiden tillbringar hon med familj och vänner, som hon ofta skämmer bort med tårta. Tårtbakning är nämligen Sannes hobby och resorna inspirerar henne till nya smakupplevelser i tårtorna.

Mathias Pedersen

Mathias Pedersen

PPC-specialist

Mathias är vår PPC-specialist och han älskar att grotta ner sig i siffror och Excelark.

Han är utbildad handelsekonom och har dessutom en bachelorexamen i e-handel. Under sin första utbildning bodde han ett år i Bulgarien, i huvudstaden Sofia, men tillbringade då mer tid på att utforska stadens spännande sevärdheter och matställen än på att studera.

Mathias älskar att utforska nya kulturer och framför allt att få nya kulinariska upplevelser. Några av de märkligaste sakerna han har smakat är kycklinghjärta och kalvtunga – det sistnämnda var en fin upplevelse, men ”inte något han vill äta igen”.

När Mathias inte arbetar umgås han med sin familj, sina vänner och sin lilla hund Mille, som han övertog när hans goda vän plötsligt blev allergisk.

Mads Bundgaard Kristensen

Mads Bundgaard Kristensen

Chief Technology Officer (CTO)

Mads är utbildad inom IT och har en bred erfarenhet av en mängd IT-discipliner: lagerstyrning, appar, AI, webbplatser, backend-system, GDPR och säkerhet. Om det har med IT att göra så vet Mads något om det. Hans tidigare erfarenheter inkluderar bland annat 13 år inom detaljhandeln, 1 år inom finanssektorn, 1 år inom snabbmat samt 3 år med försvarsteknik.

Mads fick från första dagen på TourCompass smeknamnet ”IT-mannen”.

Hans yrkeskompetens smittar även av sig på hans hemliv, som är precis lika fullt med teknik som hans arbetsliv. Han älskar smarta hem-apparater och allt i hans hem är uppkopplat. Mer än 65 enheter, från ugn till radiator och trädgårdstraktor, är anslutna till hemmanätverket, som i dagsläget har inte mindre än nio wifipunkter (1 200 mbit upp/ner – men vem räknar?).

Privat är Mads gift med barndomskärleken från lågstadiet som han blev tillsammans med igen som vuxen. De gifte sig 2020 och fick dottern Mie 2023. Tillsammans bor de på en 30 000 kvadratmeter stor tomt med massor av natur för ”IT-mannen”.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

CFO

Peter har en kandidatexamen i internredovisning och har bland annat arbetat som konsult på Deloitte i sju år. Hos Deloitte var Peter bland annat stationerad ett halvår i London och han har även varit på uppdrag i Australien. Genom sitt arbete som konsult har Peter byggt upp en gedigen kunskapsbas ”inom finansvärlden”.

Peter har främst rest i Europa, Amerika och Asien, där höjdpunkterna har varit en kör själv-resa från Vancouver till Banff och tillbaka med fantastiska naturupplevelser på vägen. Hans roligaste reseupplevelse är en tur till Borneo, där lokalbefolkningen trodde att han var en professionell badmintonspelare och bad om hans autograf. ”Jag tackade vänligt nej, men de insisterade, så jag blev ju tvungen att skriva”.

Christian Bo Palm

Christian Bo Palm

Financial Controller

Christian har en bakgrund som revisorkandidat (cand.merc.aud.) och har i många år arbetat med bokföring och ekonomi, dels som revisormedarbetare och dels som självständig näringsidkare.

Den bästa reseupplevelsen Christian någonsin har haft var en resa till Uzbekistan, där han tillsammans med sin familj besökte huvudstaden Tashkent och de vackra bergen norr om staden. Det gjorde ett särskilt intryck på Christian att uppleva hur de många olika kulturerna lever tillsammans i den stora staden.

Fritiden tillbringar han bland annat med att vara tränare i den lokala fotbollsklubben.

Pernille Thornvig

Pernille Thornvig

Bookkeeper

Pernille är utbildad revisor med 27 års erfarenhet inom bokföring i många olika branscher. I många år har hon varit självständig näringsidkare med många små och mellanstora kunder.

Pernilles bästa reseupplevelse var en resa till Vietnam då hon och hennes familj, tillsammans med en guide, körde runt i bergen i en fyrhjulsdriven bil. De besökte lokala familjer, som de även övernattade hos, och fick smaka på de lokala specialiteterna. Det var en spännande upplevelse och Pernille är absolut inte färdig med att besöka den här delen av världen.

Mette Jørgensen

Mette Jørgensen

Bookkeeper

Mette är utbildad revisor och har 25 års erfarenhet av att bearbeta siffror på ekonomiavdelningen.

Hon har upplevt stora äventyr i hela världen. Hennes mest minnesvärda resa var en sex veckor lång bilresa på Nya Zeeland och Fiji, där hon imponerades av den fantastiska naturen, mat i världsklass och talrika spännande upplevelser. En annan oförglömlig bilresa förde henne längs den amerikanska västkusten, där storslagna nationalparker som Grand Canyon och Yosemite är något av det hon minns allra bäst.

Mette ser fram emot att dela sin passion för resor med sina två små barn och ta med dem på äventyrliga resor runtom i världen.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

CEO / Verkställande Direktör

Claus är utbildad inom transport och logistik och har bland annat bott och arbetat utomlands i Tyskland, Kina, Japan och Korea under åtta år. Under åren har Claus rest i Asien, Latinamerika, Europa, i USA och Kanada samt Kenya, Tanzania och Sydafrika.

Claus blev en del av TourCompass 2012 och har från dag ett brunnit för att TourCompass alltid ska göra sitt bästa för att ge sina kunder fantastiska upplevelser. Hans passion är att leva upp till sitt mantra ”att ge våra kunder deras livs upplevelserresa” och att det alltid ska vara en central del av TourCompass dagliga arbete. Detsamma gäller för respekten för naturen, djuren och våra samarbetsparter på resmålen.

På fritiden umgås han helst med familjen, och tillsammans med dem reser Claus gärna till några av TourCompass spännande resmål. Annars spelar han gärna en runda golf med sina vänner.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Manager, Customer Excellence & Work Environment

Lene är utbildad cand. ling. merc. inom företagskommunikation och har tidigare jobbat med marknadsföring och kommunikation, både internt och externt.

Lenes roll i verksamheten har utvecklats kontinuerligt sedan hon anställdes 2015. I sitt dagliga arbete hanterar hon bland annat feedback från våra kunder och ansvarar för kvaliteten på vår interna arbetsmiljö. Hon tycker att dialogen med kunderna är spännande, och att höra om kundernas många upplevelser ger nytt liv åt hennes egen reslust.

Lene kan bocka av många platser på världskartan, och har bland annat rest i USA, Australien, Nya Zeeland, Singapore, Kina och Afrika. Till hennes största reseupplevelser hör en vandring på Kinesiska muren och en bushcamping vid Ayers Rock, Australien. I framtiden lockar Kuba och Latinamerika, men vem vet vad som smyger sig in i reseprogrammet innan dess?

Christina Dolmer Laugesen

Christina Dolmer Laugesen

Administration Manager

Med en utbildning till handelsekonom och erfarenhet som självständig butiksägare, kliniksekreterare och nu som administrationschef har Christina en rad olika färdigheter och kompetenser.

Men Christina har också en stor passion för att utforska världen. Varje år reser hon på semester till olika platser i Europa, Asien, Afrika och andra resmål. Hon har varit på många äventyr och upplevt andra kulturer samt besökt sin biologiska familj i Seoul i Sydkorea. Christina har också rest i en minibuss genom Vietnam med sexton vänner. Framtida resmål inkluderar mer av Afrika, salsadans i Latinamerika och en stor dröm om Australien och Nya Zealand.

När Christina inte reser eller arbetar tillbringar hon sin tid med att spela padel, ta promenader med sin hund och njuta av mysiga stunder med god mat och brädspel tillsammans med familj och vänner.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Resekonsulent

Med en examen i både juridik, franska samt media- och kommunikation har Elisabeth en bred kompetens.

Elisabeth har många års erfarenhet från resebranschen – först inom hotellverksamhet och därefter på en resebyrå. Hon har varit en del av TourCompass sedan 2009. Hennes största drivkraft och motivation är möjligheten att göra människors resedrömmar till verklighet och skapa unika upplevelser på spännande resmål.

Hon har själv besökt flera av våra resmål och har bland annat åkt på safariresor i Sydafrika, Kenya, Tanzania och Namibia. Under årens lopp har hon också rest till Kapstaden, Mauritius, Kina, Indonesien, Peru, Bolivia, Brasilien samt till flera destinationer i Mellanöstern.

På sin fritid tycker Elisabeth om att umgås med vänner och vara ute i naturen, men hon tycker också det är trevligt att koppla av med en god bok.

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Resekonsulent

Tom brinner för Latinamerika. Efter sin första resa till Latinamerika på en kombinerad resa till Argentina och Brasilien visste han att Latinamerika var hans favoritresmål. Sedan dess har han besökt Peru, Ecuador med Galapagos, Chile, Mexiko, Costa Rica och Kuba. Latinamerika har mycket att bjuda på: vackra landskap, varierad natur, ett fantastiskt djurliv, spännande kulturer och ett tillmötesgående folk, där dans och musik har en viktig roll.

Han har haft så många fantastiska upplevelser: den vackra naturen i Patagonien, att dansa tango i Buenos Aires, strandlivet på Copacabana i Rio de Janeiro, ”solens port” vid ingången till Machu Picchu, alla ljuden i Amazonas regnskog, att befinna sig nära världens största vattenfall, köra runt i en klassisk amerikansk bil i Havanna, Costa Ricas imponerande djurliv, de vackra mayaruinerna i Mexiko, m.m.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Resekonsulent

Mira är utbildad Turist och aktivitetsledare. Hon har 13 års erfarenhet från rese och turistbranschen. Hon har bland annat arbetat på  kryssningsbåtar och seglat fram och tillbaka mellan de flesta stora hamnar på Nordsjön och Skagerak, från Newcastle i norr till Köpenhamn i söder. Hon har även arbetat i många år som guide och skidinstruktör i både Sverige, Italien och Frankrike.

När hon inte arbetar med att förmedla resor och upplevelser, reser hon gärna så ofta som möjligt. Det har blivit flera resor till bland annat USA, Kanada, Afrika, Asien och de flesta länder i Europa.

– Det som driver mig i resa ut och upptäcka världskartan, är att varje gång när jag har landat igen efter en resa, har kontot fyllts på med nya erfarenheter. Och att få erbjuda, och dela med mig av mina erfarenheter till andra är en sann glädje.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Resekonsulent

Ingun har arbetat med oss sedan oktober 2012. Hon är ursprungligen utbildad fysioterapeut, men trivs som bäst i kontakt med reslystna kunder.

Inguns hjärta slår för Afrika, och hon har bland annat bott i Etiopien i två år, där hon undervisade på en lokal skola. Under vistelsen blev hon ganska duktig på att pruta på priset med taxichaufförerna på det lokala språket amhariska! Hon har också rest i Kenya, Tanzania och Zambia, och har ett flertal spännande reseupplevelser med sig i bagaget. Hon har druckit kaffe med stamfolket i Blå nildalen, besökt slumkvarter i Nairobi och varit på traditionell jakt med pil och båge i Tanzania.

En av höjdpunkterna på Inguns safari i Tanzania var turen i varmluftsballong över Serengeti. Hon har också stått på toppen av Kilimanjaro och ger gärna goda råd och tips till dig som drömmer om att göra detsamma!

Ingun är gift och har tre barn, och de är väldigt glada över att få följa med på safari!

Pernille Grøngaard Brammer

Pernille Grøngaard Brammer

Resekonsulent

Pernille har arbetat i resebranschen i många år. Hon har alltid älskat att resa och reser så ofta hon kan med sin familj. Pernille har tre barn som alla har följt med på resor sedan de var ett år gamla.

”Det är svårt att välja ut en enda reseupplevelse, men det är speciellt att resa med barn. De upplevelser och minnen man skapar tillsammans är ovärderliga, och barns fascination och avslappnade inställning gör det enkelt att resa med dem.

Några av de reseupplevelser som ligger Pernille varmast om hjärtat är hennes safariresor i Afrika, dykning i Australien, en helikoptertur över Mount Cook, Koh Racha i Thailand och solnedgången vid Grand Canyon.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Resekonsulent

Iida är en reseälskare och har bott i flera länder. Hon är utbildad inom turism och hjälper våra kunder med att hitta sin drömresa.

Lusten till att resa och uppleva är en drivkraft, som har gett henne unika upplevelser. Hon brukar bland annat tänka tillbaka på de härliga nätterna i den thailändska regnskogen och på savannen i Tanzania, där endast kanvasväggar utgjorde gränsen mellan henne och de vilda djuren. Hon har också upplevt djurlivet under vattnet, då hon bland annat hittade Nemo när hon dök på Phi Phi-öarna.

Iida sett många exotiska djur, mött annorlunda kulturer och upplevt de vackraste solnedgångarna. I framtiden drömmer hon om att få ännu fler unika upplevelser med sin partner som sällskap.

Jude Bommer

Jude Bommer

Resekonsulent

Jude kommer från Nederländerna och ansvarar för bokning av resor, hotell och flyg.

Hon har rest runt som backpacker i ett år i Australien och Nya Zeeland och gillar att resa på ett äventyrligt, spontant och enkelt sätt – med ryggsäck och tält. Tillsammans med sin danske man har Jude rest runt i Asien i fyra månader och upplevt den vackra och fantastiska kulturen i Laos, Kambodja, Thailand, Myanmar och Nepal.

Jude bodde på Aruba i tre månader när hon studerade sociologi.

Hon har fina minnen från sin vandring till Annapurna Base Camp i Nepal. Det var fantastiskt att gå runt bland bergen och få en fysisk utmaning.

Jude ser arbetet i resebranschen som ett privilegium och ser fram emot att få fler upplevelser i Sydamerika och Afrika med sin man och deras barn.

Catriona Hodge

Catriona Hodge

Resekonsulent

Cat älskar att resa och delar gärna sin passion med andra. Hon har en bakgrund inom hållbart företagande och turism samt erfarenhet av internationellt arbete.

Cats reslust väcktes efter en ryggsäcksresa genom Europa följt av en bilresa tvärs över USA tillsammans med sin syster. Därefter var hon fast och har sedan dess bockat av många resmål på sin lista, bland annat Stillahavsöarna, Sydostasien och Australien. Några av hennes favoritupplevelser har varit att se giraffer i Tanzania, smaka på Zanzibars många olika kryddor, se delfiner i Bali och få en traditionell tatuering i Fiji.

Nu brinner hon för att hjälpa andra att uppleva sina drömresor eftersom hon vet hur mycket resorna har förbättrat hennes liv!

Laura Trelborg

Laura Trelborg

Resekonsulent

Laura är utbildad frisör, men bytte 2015 ut saxarna till fördel för solen. Sedan dess har hon bland annat arbetat som reseledare och bott i Turkiet, Spanien, Italien och Norge.  Hennes förkärlek för att resa har fört henne till många spännande platser, exempelvis till Thailand som backpacker och till Afrika, där hon tillbringade åtta månader.

Laura gillar adrenalinkickar och tackar alltid ja till actionfyllda aktiviteter. Hon har hoppat fallskärm, simmat med vilda valhajar, hoppat bungyjump och spårat vilda gorillor i Afrika.

Nu bor Laura tillsammans med sin man och sina barn och njuter av att hjälpa andra att planera deras drömresor. På fritiden umgås Laura gärna med familj och vänner, då de gör allt från att resa till att äta middag tillsammans.

Emily Roper

Emily Roper

Resekonsulent

Emily har arbetat i resebranschen under hela sin karriär. Hennes passion för att resa väcktes då hon var stewardess på British Airways långdistansflyg. I den perioden fick hon möjlighet att utforska många olika resmål och kulturer över hela världen.

Sedan dess har hon arbetat i resebranschen i flera år, och innan hon startade på TourCompass tog hon en paus från arbetslivet för att resa runt i Latinamerika. Denna resa berikade henne med talrika oförglömliga upplevelser. Hon har bland annat vandrat genom de bildsköna landskapen i Patagonien, besökt Atacamaöknen i Chile, upplevt de vackra saltöknarna i Bolivia och utforskat de gamla ruinerna vid Machu Picchu i Peru. Hennes favoritland i Latinamerika är Colombia, i synnerhet den färgrika staden Salento och den vackra karibiska kusten i norr.

Emily älskar att uppleva djurlivet på sina resor och några av hennes mest värdefulla minnen inkluderar möten med orangutanger i Indonesien och isbjörnar i Kanada.

Stine Hjorth

Stine Hjorth

Customer Relations Specialist

Stine har en bakgrund inom resebranschen och har bott i flera länder i Europa, bland annat Grekland, Turkiet och Portugal. Här har hon arbetat som reseledare, vilket väckte hennes passion för resebranschen. Eftersom hon brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för andra har hon utbildat sig inom turism och upplevelser.

Även om Stine numera har sin bas i Danmark så älskar hon fortfarande att resa ut i världen och uppleva andra kulturer, och hon är alltid på gång med att planera sin nästa resa.

På fritiden umgås Stine med familj och vänner och njuter av långa promenader i natursköna områden.

Inger-Louise Waage Gerner

Inger-Louise Waage Gerner

Customer Relations Specialist

Inger är utbildad serviceekonom med fokus på turism och det har alltid varit ett av hennes mål att arbeta inom turistbranschen. Hennes reserfarenhet omfattar i dagsläget bland annat stora delar av Europa och USA.

För Inger är den personliga relationen viktig och hon gör gärna det lilla extra för att våra gäster ska känna sig trygga med sina resor. Hon strävar efter att lära känna alla våra resmål på djupet, så att hon kan skicka iväg våra gäster på deras drömresor.

Inger bor med sin sambo och tillbringar fritiden med att utöva yoga, löpa och baka samt att umgås med familj och vänner. Dessutom är hon väldigt intresserad av språk och lär sig gärna nya språk. Hon håller just nu på att lära sig polska.

Ulrika Lindblom

Ulrika Lindblom

Customer Relations Specialist

Ulrika är född och uppvuxen i Stockholm, där hon inledde sin långa karriär inom turism. Hon utbildade sig ursprungligen inom hotellbranschen och arbetade sedan som receptionist, med hotellbokning och som guide på Kreta och Gran Canaria, där hon träffade sin blivande man.

År 2004 flyttade Ulrika till Danmark, där hon utbildade sig till serviceekonom. Därefter har hon arbetat med försäljning och kundvård samt i flera olika företag med bland annat försäljning av skidresor och som försäljningsansvarig i ett företag som säljer barnkläder.

Hennes rese-CV inkluderar ett år som au pair i New Jersey i USA, backpacking i Europa och sex månader i Malaga, där hon studerade spanska. Hon har även besökt bland annat Mexiko, Thailand och Vietnam.

Privat har Ulrika tre barn och en hund och tillbringar gärna tid i familjens sommarstuga i de svenska skogarna. På fritiden följer hon barnen till deras aktiviteter, umgås med sina vänner och tränar. Som person är Ulrika engagerad och glad och tycker om att hjälpa våra gäster att få den allra bästa resan.

Rikke Holm

Rikke Holm

Bokningschef

Rikke har många års erfarenhet inom resebranschen och har varit en del av TourCompass sedan 2010. Hon ansvarar för bokningsavdelningen, där kunden alltid är i centrum.

Att resa betyder mycket för henne och under årens lopp har det blivit många resor runtom i Asien, Australien, USA och större delen av Europa. Hon har rest mycket i hela sitt, eftersom hon älskar möjligheten att uppleva nya kulturer och att känna friheten utomhus.

De bästa reseupplevelserna tycker Rikke att man får genom att ta med familjen på äventyr och känna hur det för familjen samman.  Goda minnen är en gåva för livet!

På fritiden umgås Rikke med sin familj och sina vänner. Hon kopplar av genom att köra ”en omgång runt bordet”, alltså familjens gemensamma pingisbord.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Bokningsspecialist

Tanja har arbetat i resebranschen i över 15 år. Hon lämnade den för en kort tid för att gå en utbildning i kost och hälsa, men hon kunde inte släppa branschen och är nu tillbaka med besked. Hon älskar kontakten med leverantörerna och flygbolagen, och även de utmaningar som den innebär.

Tanja tycker om att resa och har haft några av sina bästa reseupplevelser i Brasilien, Thailand och Tanzania. I just Tanzania var Tanja tvungen att tänja på sina egna gränser och tacka ja till grillad ekorre, som guiden just hade skjutit med pil och båge. Vem skulle kunna tacka nej till det?

Nästa gång Tanja ger sig iväg ska familjen med, som nu även består av två underbara barn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Bokningsspecialist

Anne Mette fick som barn uppleva Europa från baksätet i familjens bil, men under tonåren började passionen för Latinamerika. Anne Mette har bott i både Ecuadors regnskog, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasiliens södra strandparadis Florianópolis och Perus huvudstad Lima. Hon dansar salsa och tango, talar spanska och portugisiska. Hon har dessutom utforskat Asien och har massor av matlagningskurser, spännande dykupplevelser och tempelbesök i bagaget.

Anne Mette älskar att vandra, uppleva naturen och det vilda djurlivet på nära håll – även under vattenytan eftersom hon älskar att dyka i det varma vattnet. Kombinationen ska helst vara massor av aktiviteter och lite avkoppling med en god bok på stranden.

Kenneth Lykke Andersen

Kenneth Lykke Andersen

Bokningsspecialist

Kenneth har 12 års erfarenhet av resebranschen och arbetar till vardags på vår bokningsavdelning.

Kenneth älskar att resa och har tidigare rest med ryggsäck i Indien samt studerat i Costa Rica och Nicaragua.

Hans bästa reseminne är då han stod på Kala Patthar på 5 164 meters höjd med en fantastisk utsikt över Mount Everest.

Anne  Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Bokningsspecialist

Anne kommer från Tyskland och är utbildad inom logistik. Hon tycker mycket om att resa och har många fina minnen från egna resor runt om i Skandinavien, på Grönland, Island, i Afrika och USA – där hon bodde i ett halvår under sin vistelse.

En av hennes största reseupplevelser var när hon var på Grönland och hörde en bortkommen valunge kalla på sin familj tills de återförenades igen. Anne har två små döttrar, som hon gärna vill visa världen för när de har blivit lite äldre. Hon vill särskilt visa dem djurlivet i Tanzania, som har gjort ett stort intryck på henne själv.

Anne tillbringar sin fritid med sina isländska hästar och vackra ridturer i naturen.

Elisabeth Grau Møller

Elisabeth Grau Møller

Bokningsspecialist

Elisabeth har arbetat i resebranschen i 22 år.

Hon brinner för service och sätter därför alltid kunden främst. Hon älskar resebranschen och njuter av att uppleva nya kulturer och platser i världen. Elisabeth har rest i bland annat Florida, Thailand och Afrika, men resan till Florida i husbil var helt unik. Hon ser fram emot att ta med sig familjen på nya äventyr i framtiden.

Fritiden tillbringar hon tillsammans med familj och vänner, njuter av naturen tillsammans med hunden och rider på grannens islandshästar.

Ulla Christensen

Ulla Christensen

Bokningsspecialist

Ulla är en äventyrslysten reseentusiast med många års erfarenhet inom resebranschen.

Hennes resekarriär startade efter handelsskolan, då hon först tågluffade genom Europa och därefter arbetade som ”skibum” en vinter i Österrike. Dessa upplevelser ledde henne vidare till en kurs på guideskola följt av tre säsonger som guide på populära turistdestinationer som Mallorca, Turkiet och Österrike.

Hennes reseupplevelser är omfattande och inkluderar även länder som Thailand, Gambia, Kina, Hong Kong och USA samt otaliga storstadssemestrar i Europa, där framför allt Grekland ligger henne varmt om hjärtat.

Ulla är aktiv på fritiden och njuter av vandringsturer, vinterbad, padel, konserter och resor till sommarstugan vid Nordsjön.

Mai Nielsen

Mai Nielsen

Bokningsspecialist

Mai är en berest kvinna vars reserfarenheter omfattar många resmål i Europa, Nordamerika, Afrika och Asien. Resorna till Panama samt Turks- och Caicosöarna står henne särskilt varmt om hjärtat.

Hon har dessutom flera års professionell erfarenhet från resebranschen, där hon tidigare arbetade i flera år för ett flygbolag. Nu arbetar hon på TourCompass och hjälper kommande gäster med att boka resor.

På fritiden tycker hon om att läsa och att tillbringa tid med familj och vänner.

Pernille Bøgehave

Pernille Bøgehave

Bokningsspecialist

Pernilles reslust väcktes då hon som barn åkte på otaliga resor till Spanien med sina föräldrar och sina beresta mor- och farföräldrar. Reslusten följde henne genom hela ungdomen, då hon tågluffade i Europa och bodde på en guideskola. År 2013 reste Pernille iväg som reseledare och utforskade resmål som Spanien, Portugal och Saint Croix i Karibien. Under en veckas semester på Saint Croix tog hon sitt dykcertifikat och fick möjlighet att dyka med bland annat sköldpaddor och hajar.

Portugal har en särskild plats i Pernilles hjärta, då hon har bott och arbetat på Algarvekusten i ett år. Kulturen, maten, befolkningen och solnedgångarna får henne alltid att känna sig hemma i Portugal. Pernilles reseupplevelser omfattar även tangolektioner i Argentina, övernattning i Tree Top House i Norge, iglohotell och snöskoterutflykter i 14 minusgrader vid polcirkeln samt äventyr i Mexiko och på Maldiverna.

För Pernille ska en resa helst bjuda på lokal matkultur och en inblick i lokalinvånarnas vardag, och hon hoppas att hon tillsammans med sin man ska kunna dela en massa reseupplevelser med sina barn, när de blir äldre.

Cecilie Kjær Sørensen

Cecilie Kjær Sørensen

Bokningsspecialist

Cecilie är utbildad flygspeditör, men har tidigare även arbetat i resebranschen som kabinpersonal och flög då runt i Europa.

 

Cecilie har alltid älskat att resa och upptäcka världen. Som 19-åring flyttade hon till USA, där hon bodde hos en amerikansk familj i San Francisco i ett år. Det gav henne gott om möjligheter att uppleva många av de amerikanska staterna och hon har sedan dess även åkt tillbaka på en roadtrip, som gick tvärs genom sydstaterna från östkusten till västkusten.

 

Andra höjdpunkter från hennes resor är Maldivernes spännande korallrev, solnedgångarna på Bali och Brasiliens storslagna natur.

 

Privat bor Cecilie med sin sambo och njuter av att tillbringa fritiden med bland annat pilates, maglagning och avkoppling med en bra bok.

Isabella Ibsen Roed

Isabella Ibsen Roed

Bokningskoordinator

Isabella har en högskoleutbildning i engelska med film och medier som tillval. Hon är en riktig film- och historienörd och temat i hennes specialarbete under utbildningen var skräckgenren.

Isabellas kärlek för att resa väcktes redan i 3-årsåldern och några av hennes första reseminnen kommer från en resa till Barbados. Hon har även bott ett år i London och rest världen runt och besökt resmål i Asien, Afrika, Europa och USA.

Isabella tog sitt dykcertifikat i Danmark, vilket gav henne möjlighet att resa till Florida och dyka. Hon älskar att resa och planerar ofta resor med fokus på att se historiska platser och att få en inblick i andra länders kulturhistoria.

Privat har Isabella en dotter och en fästman, som hon hoppas kunna gifta sig med i Toscana – mitt bland vinodlingarna.

Christian Conradsen

Christian Conradsen

COO

Christian är utbildad cand.merc i International Business och har bott i bland annat Hong Kong och England.

Under åren har han rest i Asien, Afrika, Karibien och Europa. Några av hans bästa minnen är då hans fru sa ”ja” mitt på Turks and Caicos vita stränder, eller när han kunde bocka av The Big 5 på sin första resa till Tanzania. Kinesiska muren står också högt på listan, tillsammans med den fantastiska solnedgången över Hong Kongs silhuett från Victoria Peak Viewpoint.

Christian tillbringar fritiden tillsammans med familjen, där hans två flickor fyller en stor del av vardagen. Han tycker också det är rogivande att lyssna på poddar och träna i sitt eget fitnessrum i källaren.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie har i grunden en magisterexamen med historia som huvudämne, men har rest under större delen av sitt liv. Som liten såg hon det mesta av Europa från baksätet i föräldrarnas bil, och så snart hon var färdig med gymnasiet packade hon ryggsäcken och satte kurs mot nya äventyr.

Hennes största reseupplevelse är den gången hon snubblade över en giraffkalv i Afrika. Fast det kan också vara synen av solens glitter i snön på toppen av Aconcagua. Ett bröllop i Thailand står också högt på listan – det gör även den helt oplanerade roadtrippen genom Texas. Hon älskar kontraster och att komma bakom kulisserna i de länder hon besöker!

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har arbetat i resebranschen i över 15 år och de senaste tio åren har hon ägnat sig helhjärtat åt att ta fram resor. Det är både spännande och utmanande att arbeta med människor från hela världen, och hon älskar att planera resor där hon vet att våra kunder får en fantastisk upplevelse.

Hon påbörjade sitt resande liv som ung backpacker på en längre resa, och det gav henne mersmak att se och uppleva mer av den stora, vida världen. I dag har hon två underbara barn som lyckligtvis gärna följer med på resor.

Hon älskar djur och natur, men det som fascinerar henne mest på resorna är hur historien väcks till liv, t.ex. när man står på toppen av en gammal mayaruin i Mexiko.

Nina Williams Strandby

Nina Williams Strandby

Product Manager

Nina ser sig själv som kroniskt ressugen. ”Var ska du resa nästa gång?” är en fråga hon brukar ställa till människor omkring sig. Själv har hon rest en hel del under de senaste 20 åren, både som backpacker och tillsammans med sin man och deras tre barn.

Hon har rest till många platser, men störst intryck har hon fått av Guatemalas djungel och den fascinerande orange naturen i staten Utah i USA. USA är det land hon har besökt mest – efter en vistelse som au-pair 2006 fascinerades hon av det kontrastfyllda landet, där i synnerhet naturen har gjort ett stort intryck. Sedan dess har det blivit otaliga resor runt i USA, en studieperiod i San Diego och många besök hos den ”externa familjen” vid stillahavskusten i Kalifornien.

Ninas erfarenhet från resebranschen omfattar såväl kommunikation och försäljning som produktutveckling, vilket är det hon brinner för. Hon älskar tanken på att skapa resor som ger andra människor minnen för livet. För Nina är de bästa ögonblicken på resan när man kan låta ”tiden stå stilla” med en kopp kaffe, lokal mat och gärna en cykeltur i lokalområdet. Till vardags är det umgänge med familjen som betyder mest för Nina. Även om familjens tre barn är resvana och älskar upplevelser, så är det den vardagliga spontaniteten och deras små kreativa projekt som är viktigast.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle har arbetat på TourCompass sedan 2012. Hon har en BA i International Hospitality Management med fokus på turism.

Michelle har rest mycket i både Europa och Asien samt till USA och Karibien på sommarsemester. Hon har alltid haft en enorm glädje av resor, och även om det är andra, tredje eller fjärde gången hon besöker ett resmål så får hon alltid med sig nya äventyr i ryggsäcken varje gång.

Några av de största upplevelserna har varit att bli inbjuden till en lokal hmongfamilj i Sapas berg och att se den snabba solnedgången vid de imponerande risodlingarna i Longji. Eller det allra första mötet med vilda elefanter i Minneriya nationalpark. Det färgrika livet under havsytan i Karibien och Maldiverna står också högt på listan.

Michelle ser fram emot att ta med sig familjen ut i världen och visa sin son hur annorlunda livet kan levas.

Mikkel Egelund Väänänen

Mikkel Egelund Väänänen

Junior Product Manager

Mikkel har en omfattande bakgrund inom kundrådgivning och har genom åren blivit skicklig på att förstå och tillmötesgå kundernas behov – till glädje för våra många gäster. Han har upplevt många spännande resmål och har tidigare arbetat som reseledare i Thailand i ett år. Det är därför naturligt för honom att arbeta på vår produktavdelning, där han bidrar till att kontinuerligt utveckla och förbättra våra resor till Asien.

Mikkel har en stor aptit på att se världen och uppleva nya resmål. Han ser fram emot att resa mer med sina två barn och se världen genom deras ögon. Han uppskattar att få se sina barns entusiasm när de upplever naturen och djurlivet på platser som Serengetislätten och den thailändska regnskogen, där barnens djurböcker utvecklas och får liv.

Även om världen är stor och exotisk så njuter Mikkel även av sin årliga resa till Finland med sina barn och sin finska hustru, där de njuter av bastubad och långskidsåkning.

Nadia Ankjær Rasmussen

Nadia Ankjær Rasmussen

Junior Product Manager

Nadia har en bred erfarenhet inom turism, är utbildad inom International Hospitality Management och arbetade tidigare som värdinna och receptionist på ett gästgiveri. Hon har också bott utomlands i flera perioder, bland annat i Argentina, Irland och Spanien.

Hennes stora passion för att resa startade när hon var liten och reste söderut med familjen. Hittills har hon besökt mer än 30 länder och det finns fortfarande många platser som står högt på hennes lista. Hon har bland annat rest med ryggsäck genom Asien, dykt med havssköldpaddor i Mexiko och dansat salsa i Kuba. Hon älskar att ge sig ut på äventyr och tycker att något av det mest spännande är att uppleva andra kulturer och utforska nya platser.

På fritiden njuter hon av att tillbringa tid med familj och vänner. Dessutom älskar hon att dansa salsa och andra latinamerikanska danser.

Christina Hansen

Christina Hansen

Product Coordinator

Christina har tidigare arbetet i resebranschen som stewardess för ett danskt flygbolag, men har de senaste åren arbetat med webbfunktioner kopplade till produkter som PIM-assistent inom byggbranschen.

Christina har sedan hon var liten varit van vid att resa tillsammans med sina föräldrar. Hon har rest på spännande turer runt större delen av Europa, vilket har gjort henne nyfiken på att uppleva nya platser i världen. Christina gillar både skid- och solsemester, vilket också har gjort att hon har tillbringat en vintersäsong i de franska alperna. I synnerhet Asien har vunnit hennes hjärta, men det finns fortfarande många platser på hennes önskelista.

På fritiden spelar Christina handboll och löper en vända i naturen när tiden räcker till. Hon njuter av stadslivet och går ofta på restaurang eller konserter.

Louise Rye Jacobsen

Louise Rye Jacobsen

Product Coordinator

Louise är utbildad kontorsassistent och marknadsföringsekonom.

Hon har stor förkärlek för Kanada efter flera semestrar och vistelser i provinsen Alberta. Kärleken till det stora landet är en kombination av den fantastiska naturen, den mångfaldiga befolkningen och inte minst det starka bandet hon fått till sina kanadensiska familjemedlemmar.

Några av de reseupplevelser hon minns bäst är en vandring i kanadensiska Rocky Mountains vid -35 °C och en stillsam soluppgång från sitt enmanstält i bergen en vacker sommarmorgon.

Dessutom har Louise upplevt de flesta av Europas länder på kör-själv-resor som barn, då hela familjen roade sig med att lära sig så många fraser som möjligt på språken i alla de länder de körde igenom.

Dino Karalic

Dino Karalic

CMO

Dino har arbetat med marknadsföring och företagsutveckling i över tio år, mestadels i resebranschen. Han värderar relevant, effektiv och unik marknadsföring, och att våra gäster ska få en upplevelse för livet, varenda gång – för bättre marknadsföring får man inte.

Dino har besökt många av våra resmål och har mängder av fantastiska minnen därifrån. För honom är det viktigt med en god nattsömn, och om du frågar Dino får man världens bästa sömn i ett tältläger i nationalparken Masai Mara i Kenya.

Majoriteten av sin fritid tillbringar han med familjen, där tre barn fyller en stor del av vardagen. Men han hittar även tid att umgås med sina vänner ibland – och bra avkoppling får Dino genom ett pass på gymmet, eller en löptur vid havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO- & Content Specialist

Trine är SEO-specialist och arbetar med att ta fram innehåll till våra hemsidor. Hon ser till att hemsidorna och sökmotorerna talar samma språk.

Sin första ”riktiga” resa gjorde Trine när hon var på en två veckor lång tågluff genom Europa när hon gick på gymnasiet. Sedan dess har det blivit en klassisk jorden runt-resa, flera storstads- och charterresor och ett halvår i Kina i samband med att hon läste kinesiska på Århus universitet.

Och just Kina har en mycket särskild plats i Trines hjärta. Hennes vistelse i landet har bjudit henne på några av hennes största upplevelser, men också kulturella, personliga och språkliga utmaningar. Kärleken till språket är stark än i dag.

Louisa Poad

Louisa Poad

Online Marketing Specialist

Redan i tidig ålder fick Louisa smak för att resa och tillbringade många timmar med att resa runt i Storbritannien och Europa i sina föräldrars husbil. Efter sin utbildning packade Louisa ryggsäcken och drog till Australien, där hon reste runt i ett år. Hon har fina minnen av att snorkla vid Stora barriärrevet, campa på Fraser Island och surfa i Byron Bay. Nu ser hon fram emot att ge sig ut på äventyr och utforska det skotska höglandet.

Efter att ha bott i både Storbritannien och Australien bor Louisa nu i Danmark, där hennes passion för att resa har fördjupats. Hon startade som studentmedarbetare på försäljningsavdelningen och använder nu sin utbildning på marknadsföringsavdelningen.

Förutom att besöka nya platser innebär resor för Louisa att fördjupa sig i nya kulturer, lära sig nya språk och se världen med nya ögon.

Sanne Schou von Haven

Sanne Schou von Haven

Online Marketing Specialist

Sanne är utbildad inom marknadsföring och kommunikation. Hon älskar att skriva texter och skapa grafiskt innehåll som väcker reslusten och lockar till nästa äventyr.

Sanne har rest mycket i Europa och Asien, där höjdpunkten var en resa till Vietnam med fantastiska naturupplevelser, god mat och en vänlig befolkning. Nästa gång planerar Sanne att resa till Costa Rica eller Bali.

Fritiden tillbringar hon med familj och vänner, som hon ofta skämmer bort med tårta. Tårtbakning är nämligen Sannes hobby och resorna inspirerar henne till nya smakupplevelser i tårtorna.

Mathias Pedersen

Mathias Pedersen

PPC-specialist

Mathias är vår PPC-specialist och han älskar att grotta ner sig i siffror och Excelark.

Han är utbildad handelsekonom och har dessutom en bachelorexamen i e-handel. Under sin första utbildning bodde han ett år i Bulgarien, i huvudstaden Sofia, men tillbringade då mer tid på att utforska stadens spännande sevärdheter och matställen än på att studera.

Mathias älskar att utforska nya kulturer och framför allt att få nya kulinariska upplevelser. Några av de märkligaste sakerna han har smakat är kycklinghjärta och kalvtunga – det sistnämnda var en fin upplevelse, men ”inte något han vill äta igen”.

När Mathias inte arbetar umgås han med sin familj, sina vänner och sin lilla hund Mille, som han övertog när hans goda vän plötsligt blev allergisk.

Mads Bundgaard Kristensen

Mads Bundgaard Kristensen

Chief Technology Officer (CTO)

Mads är utbildad inom IT och har en bred erfarenhet av en mängd IT-discipliner: lagerstyrning, appar, AI, webbplatser, backend-system, GDPR och säkerhet. Om det har med IT att göra så vet Mads något om det. Hans tidigare erfarenheter inkluderar bland annat 13 år inom detaljhandeln, 1 år inom finanssektorn, 1 år inom snabbmat samt 3 år med försvarsteknik.

Mads fick från första dagen på TourCompass smeknamnet ”IT-mannen”.

Hans yrkeskompetens smittar även av sig på hans hemliv, som är precis lika fullt med teknik som hans arbetsliv. Han älskar smarta hem-apparater och allt i hans hem är uppkopplat. Mer än 65 enheter, från ugn till radiator och trädgårdstraktor, är anslutna till hemmanätverket, som i dagsläget har inte mindre än nio wifipunkter (1 200 mbit upp/ner – men vem räknar?).

Privat är Mads gift med barndomskärleken från lågstadiet som han blev tillsammans med igen som vuxen. De gifte sig 2020 och fick dottern Mie 2023. Tillsammans bor de på en 30 000 kvadratmeter stor tomt med massor av natur för ”IT-mannen”.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

CFO

Peter har en kandidatexamen i internredovisning och har bland annat arbetat som konsult på Deloitte i sju år. Hos Deloitte var Peter bland annat stationerad ett halvår i London och han har även varit på uppdrag i Australien. Genom sitt arbete som konsult har Peter byggt upp en gedigen kunskapsbas ”inom finansvärlden”.

Peter har främst rest i Europa, Amerika och Asien, där höjdpunkterna har varit en kör själv-resa från Vancouver till Banff och tillbaka med fantastiska naturupplevelser på vägen. Hans roligaste reseupplevelse är en tur till Borneo, där lokalbefolkningen trodde att han var en professionell badmintonspelare och bad om hans autograf. ”Jag tackade vänligt nej, men de insisterade, så jag blev ju tvungen att skriva”.

Christian Bo Palm

Christian Bo Palm

Financial Controller

Christian har en bakgrund som revisorkandidat (cand.merc.aud.) och har i många år arbetat med bokföring och ekonomi, dels som revisormedarbetare och dels som självständig näringsidkare.

Den bästa reseupplevelsen Christian någonsin har haft var en resa till Uzbekistan, där han tillsammans med sin familj besökte huvudstaden Tashkent och de vackra bergen norr om staden. Det gjorde ett särskilt intryck på Christian att uppleva hur de många olika kulturerna lever tillsammans i den stora staden.

Fritiden tillbringar han bland annat med att vara tränare i den lokala fotbollsklubben.

Pernille Thornvig

Pernille Thornvig

Bookkeeper

Pernille är utbildad revisor med 27 års erfarenhet inom bokföring i många olika branscher. I många år har hon varit självständig näringsidkare med många små och mellanstora kunder.

Pernilles bästa reseupplevelse var en resa till Vietnam då hon och hennes familj, tillsammans med en guide, körde runt i bergen i en fyrhjulsdriven bil. De besökte lokala familjer, som de även övernattade hos, och fick smaka på de lokala specialiteterna. Det var en spännande upplevelse och Pernille är absolut inte färdig med att besöka den här delen av världen.

Mette Jørgensen

Mette Jørgensen

Bookkeeper

Mette är utbildad revisor och har 25 års erfarenhet av att bearbeta siffror på ekonomiavdelningen.

Hon har upplevt stora äventyr i hela världen. Hennes mest minnesvärda resa var en sex veckor lång bilresa på Nya Zeeland och Fiji, där hon imponerades av den fantastiska naturen, mat i världsklass och talrika spännande upplevelser. En annan oförglömlig bilresa förde henne längs den amerikanska västkusten, där storslagna nationalparker som Grand Canyon och Yosemite är något av det hon minns allra bäst.

Mette ser fram emot att dela sin passion för resor med sina två små barn och ta med dem på äventyrliga resor runtom i världen.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

CEO / Verkställande Direktör

Claus är utbildad inom transport och logistik och har bland annat bott och arbetat utomlands i Tyskland, Kina, Japan och Korea under åtta år. Under åren har Claus rest i Asien, Latinamerika, Europa, i USA och Kanada samt Kenya, Tanzania och Sydafrika.

Claus blev en del av TourCompass 2012 och har från dag ett brunnit för att TourCompass alltid ska göra sitt bästa för att ge sina kunder fantastiska upplevelser. Hans passion är att leva upp till sitt mantra ”att ge våra kunder deras livs upplevelserresa” och att det alltid ska vara en central del av TourCompass dagliga arbete. Detsamma gäller för respekten för naturen, djuren och våra samarbetsparter på resmålen.

På fritiden umgås han helst med familjen, och tillsammans med dem reser Claus gärna till några av TourCompass spännande resmål. Annars spelar han gärna en runda golf med sina vänner.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Manager, Customer Excellence & Work Environment

Lene är utbildad cand. ling. merc. inom företagskommunikation och har tidigare jobbat med marknadsföring och kommunikation, både internt och externt.

Lenes roll i verksamheten har utvecklats kontinuerligt sedan hon anställdes 2015. I sitt dagliga arbete hanterar hon bland annat feedback från våra kunder och ansvarar för kvaliteten på vår interna arbetsmiljö. Hon tycker att dialogen med kunderna är spännande, och att höra om kundernas många upplevelser ger nytt liv åt hennes egen reslust.

Lene kan bocka av många platser på världskartan, och har bland annat rest i USA, Australien, Nya Zeeland, Singapore, Kina och Afrika. Till hennes största reseupplevelser hör en vandring på Kinesiska muren och en bushcamping vid Ayers Rock, Australien. I framtiden lockar Kuba och Latinamerika, men vem vet vad som smyger sig in i reseprogrammet innan dess?

Christina Dolmer Laugesen

Christina Dolmer Laugesen

Administration Manager

Med en utbildning till handelsekonom och erfarenhet som självständig butiksägare, kliniksekreterare och nu som administrationschef har Christina en rad olika färdigheter och kompetenser.

Men Christina har också en stor passion för att utforska världen. Varje år reser hon på semester till olika platser i Europa, Asien, Afrika och andra resmål. Hon har varit på många äventyr och upplevt andra kulturer samt besökt sin biologiska familj i Seoul i Sydkorea. Christina har också rest i en minibuss genom Vietnam med sexton vänner. Framtida resmål inkluderar mer av Afrika, salsadans i Latinamerika och en stor dröm om Australien och Nya Zealand.

När Christina inte reser eller arbetar tillbringar hon sin tid med att spela padel, ta promenader med sin hund och njuta av mysiga stunder med god mat och brädspel tillsammans med familj och vänner.

Telefon
021-372 07 99
Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14
Offertförfrågan

Personlig och pålitlig service från dedikerade resespecialister.

Vi svarar på dina frågor, lyssnar på dina önskemål och ger dig ärlig och kompetent rådgivning baserat på mångårig erfarenhet och reseupplevelser i Afrika, Asien och Latinamerika.

Telefon
021-372 07 99
Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14
Offertförfrågan

Personlig och pålitlig service från dedikerade resespecialister.

Vi svarar på dina frågor, lyssnar på dina önskemål och ger dig ärlig och kompetent rådgivning baserat på mångårig erfarenhet och reseupplevelser i Afrika, Asien och Latinamerika.