TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER

Resor till Maldiverna

Drömmer du om att åka på ditt livs solsemester?

På våra resor till Maldiverna upplever du kritvita sandstränder, kristallklart blått vatten och vackra korallrev. Här skämmer du bort alla dina sinnen!

Se alla våra resor till Maldiverna nedan.

Om du har några frågor kan du ringa våra resekonsulter på  021-372 07 99.

Maldiverna
Maldiverna
StartsidanAsienMaldiverna

Resor till Maldiverna

Drömmer du om att åka på ditt livs solsemester?

På våra resor till Maldiverna upplever du kritvita sandstränder, kristallklart blått vatten och vackra korallrev. Här skämmer du bort alla dina sinnen!

Se alla våra resor till Maldiverna nedan.

Om du har några frågor kan du ringa våra resekonsulter på  021-372 07 99.

StartsidanAsienMaldiverna

Därför ska du resa till Maldiverna:

Maldiverna är ett självständigt örike, som ligger sydväst om Sri Lanka i Indiska oceanen.

Ögruppen består av 1 190 vackra öar, varav ca 200 är bebodda. Öarna är indelade i 26 ögrupper, som kallas ”atoller”.

De flesta förknippar Maldiverna med paradisstränder som sjuder av förstklassiga solsemesterupplevelser på bildsköna, vita stränder vid kristallklart vatten, där ett fantastiskt korallrev med ett spännande liv gömmer sig. Och det är precis vad du får här!

Drömmer du om att uppleva några av världens vackraste omgivningar?

Skäm bort dig själv med lyx och romantik på vackra Maldiverna!

Våra rundresor på Maldiverna

Genom TourCompass är det möjligt att besöka Maldiverna i kombination med en resa till Sri Lanka.

Nedan kan du läsa mer om vad du kan uppleva på våra resor.

Maldiverna – den perfekta solsemestern

Maldiverna är ett öparadis, och den främsta anledningen att besöka Maldiverna är paradisstränderna och möjligheten att vara på den perfekta platsen för en solsemester.

På Maldiverna kan du:

  • Uppleva total avslappning i ett härligt strandparadis. Här är du omgiven av vita sandstränder, palmer och klart kristallblått vatten.
  • Upplev livet under vattnet. Havet vid Maldiverna har fantastiskt vackra korallrev, där man kan uppleva och utforska spännande tropiska fiskar.
  • Njut av den vackra utsikten medan du äter en utsökt måltid på en av resortens restauranger.

Kombinera med Sri Lanka

Det är endast en 1,5 timme lång flygresa mellan Sri Lanka och Maldiverna, och därför passar det perfekt att kombinera Maldiverna med Sri Lanka.

I Sri Lanka finns riktigt många fantastiska upplevelser på en förhållandevis liten yta.

Några av höjdpunkterna inkluderar:

  • Den 200 meter höga Lejonklippan, Sigiriya, som är Sri Lankas mest besökta historiska sevärdhet och en av världens vackraste ruiner, som bjuder på en otroligt vacker utsikt från toppen – som du når efter att ha bestigit ca 1 000 trappsteg.
  • Sri Lankas kulturella huvudstad Kandy, där du bland annat kan få en inblick i hur man gör te, samt ett besök i Tandtemplet, där man, enligt legenden, bevarar Buddhas ena hörntand.
  • Safari i en av Sri Lankas äldsta nationalparker Yala Nationalpark. Här lever 44 olika däggdjursarter och 215 olika fågelarter, och det finns många möjligheter att uppleva det lankesiska djurlivet.

Om du har frågor

Vi har samlat information och svar på praktiska frågor om Maldiverna på vår sida med praktisk information.

Om du har fler frågor om Maldiverna, våra andra resmål eller om något helt annat är du varmt välkommen att kontakta våra resekonsulter.

Vi ser fram emot att ge dig ditt livs resa!

TourCompass – Från turist till äventyrsresenär

Se alla bilder
Bilder
Resbrev
Berättelser från resenärer
Hur gör du?
Så bokar du din drömresa hos TourCompass

Hitta din drömresa på hemsidan

På alla våra resor kan du utforska dagsprogrammet och drömma dig bort med bilder och videoklipp. Du kan läsa mer om övernattning, kombinationsmöjligheter, allt det praktiska och se priser och avresedatum under nästkommande 18 månader.

Har du några frågor eller önskemål?

Du kan alltid ringa eller skriva till oss. Vi svarar på dina frågor, lyssnar på dina önskemål och ger dig ärlig och kompetent rådgivning baserat på mångårig erfarenhet och reseupplevelser i Afrika, Asien. Latinamerika och Oceanien.

Få en offert utan att binda dig

Du får en detaljrik offert på resan som du kan spara, skriva ut eller dela med dina reskamrater. Om du bestämmer dig för att boka resan kan du enkelt göra det direkt via offerten.

UTFORSKA
Se alla våra spännande resmål
Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14
VARFÖR RESA MED TOURCOMPASS?
Därför gästerna väljer oss

Din tid är värdefull. Vårt engagerade team med kompetenta resespecialister ser till att du får personlig service och uppmärksamhet. På så vis kan du vara säker på att hela din resa blir både bekväm och säker. Vi finns här för att ta hand om alla detaljer – stora som små – från det att du bokar till att du återvänder hem.

Vi erbjuder en lång rad olika resmål, och vart och ett av dem bjuder på en unik historia som har formats av dess lokala kulturer, fantastiska djurliv och naturliga skönhet.

Våra resor har inte skapats på måfå, utan bygger på omfattande undersökningar och förstahandsupplevelser från våra resespecialister och experter. Varje resa har skapats för att man ska få uppleva det bästa som varje resmål har att erbjuda.

Med oss kan du vara helt säker på är att din resa är i trygga händer. Vi är Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778). Det betyder att du som resenär är ekonomiskt säkrad och kan få pengarna tillbaka för din resa om företaget skulle gå i konkurs.