TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER

Övernattning: Laos

Villa Chitdara 1

Luang Prabang

Det charmiga trestjärniga gästhemmet Villa Chitdara 1 ligger i hjärtat av Luang Prabang i närheten av nattmarknaden och stadens attraktioner. Utanför dörren kan du varje morgon se lokalborna ge allmosor till de orangeklädda munkarna, vilket är en rolig och spännande upplevelse.

Villa Chitdara 1 är uppbyggt kring en tropisk trädgård med små trivsamma sittområden. Gästhemmet består av totalt 25 rum, som är inredda med mörka trämöbler och fina traditionella textilier. Alla rum har wifi, aircondition, minibar, te- och kaffefaciliteter, värdeskåp, tv och badrum med toalettartiklar samt en liten möblerad balkong.

Varje dag serveras en frukostbuffé på terrassen i den fridfulla trädgården.


Parasol Blanc Hotel

Luang Prabang

Det härliga hotellet Parasol Blanc ligger som en oas i Luang Prabang omgivet av en frodig och tropisk trädgård. Hotellet ligger på gångavstånd från flera av stadens mest kända sevärdheter, bland annat den stämningsfyllda nattmarknaden.

I hjärtat av hotellområdet ligger en charmig liten lotusdamm, som skapades av det kraftiga monsunregnet som föll efter att man transporterat bort jorden för att tillverka mursten till Laos många ikoniska tempel.

Hotellets 30 rum är inredda i en blandning av traditionell laotisk och modern stil, och samtliga är utrustade med privat balkong, skrivbord, aircondition, kabel-tv, telefon, värdeskåp, minibar, te- och kaffefaciliteter, samt badrum med hårtork, morgonrock och duschkabin. Koppla av i det trivsamma sittområdet på balkongen och njut av utsikten över den förtrollande tropiska trädgården.

Mitt i trädgården vid sidan om lotusdammen hittar du utomhusrestaurangen The White Lotus. Här serveras hela dagen ett brett urval av laotiska och internationella rätter tillagade både som à la carte och som buffé.

I The Parasol Bar kan du njuta av kaffe, kalla drycker, cocktails och snacks samtidigt som du beundrar den ytterst vackra utsikten över den storslagna trädgården och lotusdammen.

Vill du utforska staden på egen hand kan du låna cyklar utan kostnad i hotellets reception. Det finns wifi överallt på hotellet.

Pris för oppgradering från Villa Chitdara, per natt:
Classic Room Per person från:  225 kr
Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14