TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER

Övernattning: Kapstaden

Premier Hotel Cape Town

Sea Point / Kapstaden

Detta hotell ligger i Sea Point, Kapstaden, med en enastående utsikt över havet och bergen och i gångavstånd från Atlantic-Promenaden. Vid Sea Point och i gångavstånd från hotellet finns ett bra utbud av mysiga restauranger och kaféer.

Premier Hotel Cape Town ligger inte långt från det världsberömda Victoria & Alfred Waterfront och många andra turistattraktioner.

Hotellet ligger fem minuter från The International Convention Centre och 20 minuter från Cape Town International Airport. Hotellet erbjuder 24 timmars Internet med 250 megabyte gratis/gäst/dag.

Pris för rumuppgradering, 4 nätter:
Deluxe-rum med havsutsikt Per person från:  1 350 kr
Suite (min. 2 personer) Per person från:  3 250 kr
Uppgraderingsmöjligheter

One & Only Cape Town

Kapstaden

Vill du ha det riktigt lyxigt ska du uppgradera till One & Only Cape Town. Det är utan tvekan ett av stadens allra bästa hotell, och kanske är det ännu mer korrekt att kalla One & Only för en resort. Då och då undrar du om du egentligen fortfarande befinner dig i Sydafrikas livfulla storstad Kapstaden, eller om du faktiskt har hamnat på en lyxig, tropisk resort.

Resorten ligger ett stenkast från Kapstadens livfulla och populära Waterfront, där du hittar allt från restauranger och barer till butiker och en rad olika aktiviteter – om du över huvud taget har lust att lämna din resort.

Spaavdelningen och poolen ligger på sin egen ö i hamnen och omges av en tropisk trädgård – mitt i staden. I loungen kan du njuta av en cocktail med utsikt över Taffelberget medan du väntar på ditt bord på Afrikas enda Nobu-restaurang – den är populär så boka bord i god tid.

Reser du med barnen eller tonåringarna så finns det massor av aktiviteter för dem. Mindre barn blir medlemmar i resortens ”kids club”, medan större barn kan delta i utflykter och pröva sina krafter på klätterväggar, bowling eller skridskobanor.

Hotellrummen är bland de allra största i staden och samtliga har egen balkong, Nespresso-maskin, platt-tv, badkar och utsikt över det pulserande livet i hamnen.

Pris för uppgradering från Premier Hotel Cape Town, 4 nätter:
Marina Harbour Room Per person från:  19 200 kr

Victoria & Alfred Hotel

Kapstaden

Det 4-stjärniga Victoria & Alfred Hotel mitt i Kapstadens berömda Waterfront är bland de mest legendariska hotellen i staden.

Hotellet ligger i ett ombyggt packhus från 1904 och är uppkallat efter drottning Victoria och hennes son, Alfred, som spelade en avgörande roll i hela uppbyggnaden av Kapstadens hamnmiljö och Waterfront-området.

De 94 rummen fördelar sig över tre våningar och har utsikt mot hamnen, Taffelberget eller platsen framför hotellet. Gemensamt för dem alla är naturligtvis att Waterfront med alla butiker, restauranger, barer osv. ligger precis utanför dörren. Bättre placering får man leta efter.

Samtliga rum är modernt inredda med platt-tv, minibar, te- och kaffefaciliteter, aircondition, strykjärn, badrock osv. – allt som man förväntar sig av ett härligt 4-stjärnigt hotell.

Hotellet har även två restauranger och tillgång till pool, spa och fitness.

Pris för uppgradering från Premier Hotel Cape Town, 4 nätter:
Loft Room Per person från:  7 150 kr
Piazza Room Per person från:  7 995 kr
Mountain Room Per person från:  11 195 kr

Cape Milner

Kapstaden

Från poolområdet på det trivsamma 4-stjärniga boutiquehotellet The Cape Milner har du den vackraste utsikten över Taffelbergets topp. Då vet du att du är i Kapstaden!

Hotellet ligger centralt med gångavstånd till bra restauranger, men är byggt så att det känns som en liten oas i sig själv. I mitten av hotellet finns en gårdsplan med pool, terrass, solstolar, kafé – och alltså den vackra utsikten över berget, som är byns främsta landmärke.

Rummen är modernt inredda i en elegant blandning av art déco och klassisk viktoriansk stil. De rymliga rummen har även eget badrum, platt-tv, aircondition, te- och kaffefaciliteter, värdeskåp och hårtork.

Hotellets restaurang bjuder på utsökt mat och i loungen kan du se fram emot att prova något från drinkmenyn.

Pris för uppgradering från Premier Hotel Cape Town, 4 nätter:
Standard Room Per person från:  4 150 kr
Afrika
Elisabeth Simonnæs

Elisabeth är vår Afrikaspecialist och har över 10 års erfarenhet av resor i Afrika.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14