TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
16 dagar

Rundresa i Peru med Amazonas

Upplev världens största regnskog med sin unika natur och sitt fascinerande djurliv kombinerat med Perus andra höjdpunkter: Machu Picchu, Cusco, Titicacasjön, Colca Canyon, Arequipa och Lima.

Rundresa i Peru med Amazonas
Rundresa i Peru med Amazonas
16 dagar
StartsidanLatinamerikaPeruRundresa i Peru med Amazonas

Rundresa i Peru med Amazonas

Upplev världens största regnskog med sin unika natur och sitt fascinerande djurliv kombinerat med Perus andra höjdpunkter: Machu Picchu, Cusco, Titicacasjön, Colca Canyon, Arequipa och Lima.

StartsidanLatinamerikaPeruRundresa i Peru med Amazonas
Vad ingår i priset?
Följande ingår i resan
 • Flyg från Sverige till Lima med flygbyte på vägen t/r
 • 3 inrikesträckor: Lima – Arequipa // Cusco – Puerto Maldonado – Lima
 • Transfers från och till flygplatser (försiggår i mindre internationella grupper)
 • Buss: Arequipa – Colca Canyon – Puno – Cusco
 • Tåg: Cusco – Aguas Calientes t/r
 • 12 övernattningar på fina hotell inkl. frukost
 • 2 övernattningar i Amazonas inkl. helpension
 • 3 x lunch (dag 4, 6, 7)
 • Individuell rundresa; dock försiggår alla utflykterna i mindre, internationella grupper med lokala engelsktalande guider
 • Dygnet runt-bemannad nödtelefon under hela resan
 • Avresegaranti  – Priset gäller vid minst 2 resenärer. Fråga oss om vilket pris som gäller om du är singel resenär

Omfattande utflyktspaket:

 • Halvdags stadsrundtur i Lima med Larco Museum
 • Halvdags stadsrundtur i Arequipa med Santa Catalina klostret
 • 2 dagar Colca Canyon-tur med termiska bad, gamla odlingsterrasser och kondorer
 • Heldagstur på Titicacasjön med öarna Uros och Taquile
 • Halvdags stadsrundtur i Cusco med omnejd
 • Heldagstur till ”Den Heliga Dalen”
 • Guidad rundvandring vid Machu Picchu
 • Guidade turer i Amazonas
 • Entréavgifter till nämnda sevärdheter

KORTFATTAT OM RESAN

Peru är ett otroligt vackert och spännande land. Denna resa tar dig med på ett äventyr du sent kommer att glömma. Du kan se fram emot att få uppleva städerna Lima och Arequipa, som båda har många vackra kolonialtidsbyggnader. Omgiven av storslagna vulkaner hittar du den djupa dalen Colca Canyon med mysiga byar, forntida odlingsterrasser och ett spännande djurliv bestående av lamor, alpackor och kondorer. Vid den högt belägna Titicacasjön får du inblick i indianernas kultur och vardag. Du besöker Inkarikets gamla huvudstad Cusco med beundransvärdig stenhuggarkonst, Den Heliga Dalen med imponerande terrassystem, charmiga byar och färgglada marknader samt det berömda Machu Picchu, som är ett av världens nya underverk. Resan slutar i den frodiga Amazonas-regnskogen med färgglada fjärilar, grodor, papegojor och otaliga gröna växter.

Välj denna resa eftersom...

 • Upplev Amazondjungelns unika djur- och växtliv på nära håll i världens största regnskog
 • Följ med på en resa tillbaka i tiden och upplev inkaindianernas imponerande byggnadsverk omkring Cusco, härunder det mest berömda av dem alla: Machu Picchu
 • Upplev Andernas magi vid den djupa Colca Canyon, som är hem åt den majestätiska kondoren
 • Utforska den vackra vita staden Arequipa, som är omgiven av höga vulkaner

Våra resor inkluderar alltid

 • Alla flyg – både internationella och inrikes
 • Alla övernattningar
 • Alla schemalagda utflykter och aktiviteter
 • Dygnsöppet på telefon – vi är med dig hela vägen
Detaljerat dagsprogram
Dag 1: Avresa från Sverige och ankomst i Lima

I dag är det avresa från Sverige och det bär av till Peru med mellanlandning(ar) på vägen. Du ankommer till Lima flygplats där en representant från vår samarbetspartner i Peru väntar på dig och tar dig sedan till ditt hotell. Resan från flygplatsen till hotellet tar ca 1 timme och på vägen kommer du att få svar på de frågor du eventuellt har angående din resa. Resten av dagen tillbringas på egen hand.

Dag 2: Stadsrundtur i Lima

Du ska i dag på en halvdags stadsrundtur i den peruanska huvudstaden som grundlades år 1535 av Francisco Pizarro. Du besöker stadens fina och livliga centrala torg, Plaza Mayor, prydd med rosenträdgård, höga palmer och fontän med stadens skyddsängel på toppen. Torget är omgivet av vackra kolonialtidsbyggnader bl.a. Presidentpalatset, Ärkebiskopens Palats och stadens mäktiga katedral byggd år 1555 där Pizarros kvarlevor finns. Sedan besöker du San Fransisco-klostret och dess kyrka från 1674, som är stadens finaste barockkyrka. Klostret har ett fint mosaikkakel från Sevilla och freskmålningar som upptäcktes när ett jordskalv förstörde delar av yttermuren. Bemärkelsesvärdigt är dess museum för religiös konst, biblioteket med mer än 25 000 böcker och katakomberna under kyrkan.

Turen fortsätter till San Isidro-distriktet med attraktiva parker och den moderna stadsdelen Miraflores med stränder, fina parker, torg samt mysiga kaféer och restauranger. Stadsrundturen avslutas med ett besök på Museo Larco, vilket är ett av Limas mest berömda museer. Det är dedikerat till förcolombiansk konst och rymmer en omfattande samling av spännande föremål från olika förcolumbianska kulturer, härunder Moche, Nazca, Chimú och Inka.

Den sena eftermiddagen och kvällen disponeras fritt.

Dag 3: Flyg från Lima till Arequipa – stadsvandring i Arequipa (2 335 meter)

Arequipa har ett vackert läge i Anderna på nästan 2 400 meters höjd med vulkanerna Misti (5 822 meter), Chachani (6 057 meter) och Pichu-Pichu (5 669 meter) som vacker kuliss. Staden kallas även ”Den vita staden” eftersom de flesta av husen är byggda av vulkanisk sten.

Du hämtas på ditt hotell i Lima och körs till flygplatsen. Härifrån flyger du till den charmiga staden. Flygturen tar cirka 1,5 timmar. Vid ankomsten till Arequipa hämtas du på flygplatsen och körs till ditt hotell.

På eftermiddagen ska du på stadsvandring och uppleva de många förnäma herrgårdarna och kolonialtidsbyggnaderna från 1700-talet med snidade dörrar, franska fönster och trivsamma trädgårdar. Du besöker också det centrala torget, Plaza de Armas, med palmer, gamla gaslyktor, fontän och naturligtvis stadens mäktiga katedral.

Sedan väntar Arequipas största sevärdhet, Santa Catalina-klostret, där det förr bodde mer än 400 nunnor. Santa Catalina grundades 1580 av den rika änkan Maria de Guzmán. Platsen vände sig främst till överklassen, då det under kolonialtiden var en sedvana att familjens andrafödda barn skulle tjäna kyrkan. Flickorna togs till klostret redan i treårsåldern och kom därefter aldrig utanför murarna igen.

Klostret har flera gånger drabbats av jordskalv, men har återuppbyggts i ursprunglig stil och de historiska byggnaderna står fortfarande kvar. Även om klostret i dag är öppet för allmänheten bor det fortfarande en liten religiös enhet i den ena änden av komplexet. Nu kan dock nunnorna fritt få besök och lämna Santa Catalina-klostret när de vill.

Sista stoppet på resan är Yanahuara-torget, där det finns goda möjligheter att ta vackra bilder av stadens imponerande vulkaniska omgivningar.

Kvällen tillbringar du på egen hand i Arequipa.

Övernattning:
Dag 4: Buss från Arequipa till Chivay i Colca Canyon (3 650 meter)

Tidigt denna morgon går resan mot Colca Canyon, som är 3 400 meter djup och faktiskt en av världens djupaste raviner. Jämförelsevis är den ungefär dubbelt så djup som Grand Canyon i USA.

De följande dagarna får du verkligen uppleva de mäktiga Anderna. Du korsar den spektakulära högslätten Altiplano, som kännetecknas av sitt torra, gyllene landskap med stora öppna vidder där du kan se betande lamor och alpackor. På flera platser åker du på över 4 000 meters höjd. Det högsta passet och utsiktspunkten på rutten heter Mirador de los volcanes, och härifrån har du vid klart väder en fantastisk utsikt över de omkringliggande vulkanerna. Utsiktspunkten ligger på cirka 4 900 meters höjd och du märker genast att den tunna luften här påverkar din andning. Därför blir det bara ett kort fotostopp innan resan går vidare ner mot staden Chivay, som fungerar som ingång till Colca Canyon.

På eftermiddagen har det blivit dags att skämma dig med ett besök vid Chivays varma källor, som värms upp naturligt av områdets vulkaniska aktivitet. Chivay omges av också av vulkaner, nämligen Sabancaya (5 976 meter) och Ampato (6 288 meter).

Sträcka: Cirka 167 km

Transporttid: Cirka 4 timmar

Dag 5: Utflykt till Colca Canyon – buss till Puno (3 827 meter)

Efter frukost åker du mot den storslagna utsiktspunkten Mirador Cruz del Condor, där du kan se ut över en av de djupaste delarna av Colca Canyon. Det är en fantastisk upplevelse att stå här och se både ner och ut över den imponerande klyftan. Här kan du ha turen att få se kondorer sväva fram ljudlöst över ditt huvud. Kondoren är världens största rovfågel med ett vingspann på upp till 3 meter. Den använder de varma luftströmmarna som stiger upp från ravinen till att få luft under vingarna.

Efter denna imponerande naturupplevelse tar du en kort promenad i dalen, där du ser de gamla jordbruksterrasserna som har använts i flera århundraden. Du har också möjlighet att köpa med dig en färgglad souvenir hem. Härefter åker du tillbaka till Chivay för att äta lunch, innan du sätter dig på bussen till Puno.

Puno ligger vid Titicacasjön, som är den största sjön i Sydamerika och världens högst belägna navigerbara sjö. Staden hade en viktig historisk betydelse för inkafolket. Det var nämligen här som inkarikets grundare, Manco Capac, steg upp ur Titicacasjön, bildade inkafolkets imperium och blev det första kungen i Cusco. I dag är Puno en jordbruksstad med uppfödning av lamor och alpackor, och därför kan du med fördel köpa ullvaror till ett bra pris här.

Sträcka: Chivay – Cruz del Condor t/r + Chivay – Puno: Cirka 385 km

Transporttid: Cirka 9 timmar

Dag 6: Utflykt på Titicacasjön (3 810 meter)

I dag ska du på en heldagsutflykt på Titicacasjön, som delas av Peru och Bolivia. Här väntar dig ett spännande möte med två mycket olika höglandsindiansamhällen, där gamla traditioner fortfarande hålls vid liv.

Från stadens hamn seglar du först ut till de flytande vassöarna, Islas Uros, som fortfarande bebos av urosfolket. Detta folk använder sjöns kostnadsfria byggmaterial, nämligen den starka totoravassen, för att bland annat bygger öar, hus och båtar. Även om öarna i dag har kommersialiserats något så är det fortfarande fascinerande att lära sig mer om urosfolkets kultur och gamla traditioner och inte minst att uppleva deras imponerande hantverk.

Härefter seglar du vidare till den fridfulla ön Taquile, som framför allt är känd för sina färgrika konsthantverk och ”stickande män”. Här på ön är det nämligen männen som stickar – och det gör de bra! Mönstret på en mans stickade mössa, en så kallad chullo, visar både hans kreativitet och hans civilstatus. Kvinnorna spinner garn och väver bland annat de vackra bältena till männens dräkter.

Du äter lunch på den vackert kuperade ön och därefter tar din guide med dig på en promenad upp till öns högsta punkt, där du kan njuta av en imponerande utsikt över Titicacasjön med höga berg i bakgrunden.

Mitt på eftermiddagen körs du tillbaka till hotellet och tillbringar resten av dagen som du vill.

Dag 7: Buss från Puno till Cusco (3 400 meter)

I dag har du en lång, men upplevelserik, resa framför dig. Du hämtas på ditt hotell och körs till busstationen, där en buss väntar på att köra dig till Cusco. Cusco var den formella huvudstaden i inkariket och är i dag en elegant, blomstrande mångkulturell stad.

Du korsar Altiplano, där du har möjlighet att se vicuñas som är släkt med kamelen, men påminner om laman och alpackan. Det görs flera stopp längs vägen och du får en guidad rundvisning vid gamla ruiner och monument vid bland annat Pukaramuseet. Pukara var den första regionala staden bredvid Titicacasjön och kan dateras tillbaka till 500 f.v.t. Museet är en del av ett arkeologiskt område, där man har hittat imponerande stenskulpturer, keramik och andra arkeologiska utgrävningar, som ger en spännande inblick i den andinska civilisationens historia.
Därefter passerar du La Raya, som med sina 4 319 meter är den högsta punkten på rutten. Härifrån går resan nedåt och genom en vacker dal med mängder av olika grödor såsom potatis och majs. Du når Raqchi, där du ser ruinerna av Viracochatemplet, vilket är en av inkafolkets mest heliga platser. Sista stoppet innan Cusco är den berömda kolonialtidskyrkan Andahuaylillas, bättre känd under namnet ”Sixtinska kapellet i Amerika” på grund av dess vackra takmålningar och annan elegant konst.

Vid ankomst till Cusco checkar du in på ditt hotell och på kvällen kan du välja att utforska staden och dess fina restauranger.

Sträcka: Cirka 390 km

Transporttid: Cirka 10 timmar inklusive stopp

Dag 8: Stadsvandring i Cusco (3 400 meter)

Denna morgon/förmiddag har inga inplanerade aktiviteter och du kan koppla av tills du på eftermiddagen ska på stadsrundtur i och runt Cusco. Du besöker stadens centrala torg, Plaza de Armas, som under inkatiden kallades Hucaypata, eller ”Krigarnas Torg”, och här har många viktiga händelser i Cuscos historia ägt rum.

Det är också här du hittar Cuscos katedral, som byggdes med sten från inkakomplexet Sacsayhuamán ovanpå inkapalatset Viracochas Palads under kolonialtiden. Katedralen är en fin blandning av spansk renässansarkitektur och inkaindianernas mästerliga stenarbete. Gatan vid sidan om katedralen leder till Santo Domingo-kyrkan, som är byggd ovanpå det som en gång var inkarikets viktigaste tempel, Koricancha. Det tidigare storslagna soltemplet utgör kyrkans fundament och byggdes utan murbruk, men varje enskild sten passar perfekt in i konstruktionen.

Du fortsätter till Kenko, en inka-helgedom med ett fem meter högt stenblock, som hävdas likna en puma. Denna plats är tillägnad odlandet av Moder Jord och här finns vattenkanaler uthuggna i en massiv klippa och ett underjordiskt rum. Längre bort på vägen står en mindre fästning, Puka Pukara, som sägs ha vaktat vägen och inkafolkets Heliga Dal. Här finns terrasser uthuggna i bergssidan, trappor, tunnlar och torn. Mot norr finns Tambomachay, en helig badplats för inkafolkets härskare och kungliga kvinnor. Systemet är ett byggnadstekniskt mästerverk och det kan fortfarande leverera vatten.

Till sist besöker du militärkomplexet Sacsayhuaman som har en vacker placering med utsikt över Cusco. Sacsayhuaman är ett spännande exempel på inkafolkets arkitektoniska kunnande och är ganska imponerande med dess dubbelmurar byggda av utskurna granitstenar, varav den största väger mer än 125 ton. Sedan återvänder du till Cusco där du ägnar kvällen åt egen valfri aktivitet.

Dag 9: Utflykt till Den heliga dalen (cirka 2 800–3 400 meter)

I dag ska du på utflykt till Urubambadalen, inkafolkets heliga dal. Första besöket är Pisac, som framförallt är känd för sina indianmarknader, där man kan köpa allt från peruanska ylletröjor och musikinstrument till målningar, vävar och smycken. Staden är även känd för sina imponerande ruiner ovanför staden. De är byggda av mindre stenar än de i Sacsayhuaman, men den precision som de är uthuggna och anpassade med är helt otrolig – precis som utsikten.

Efter lunch fortsätter du till Ollantaytambo, en annan charmig by i hjärtat av dalen, som anses vara som ett öppet museum eftersom alla invånare håller fast i gamla traditioner och lagar, som går i arv från generation till generation. Staden/byn är känd för komplexet med samma namn som består av tempel, bad och imponerande militära installationer.

Sedan återvänder du till Cusco där resten av dagen disponeras fritt.

Sträcka: Cirka 160 km

Transporttid: Cirka 10 timmar inklusive stopp

Dag 10: Buss/tåg från Cusco till Aguas Calientes (2 040 meter)

Denna morgon hämtas du på hotellet och skjutsas till stationen där du ska ta tåget till Aguas Calientes – en tågresa på ca 3 timmar. Aguas Calientes är en liten stad som ligger vid molnskogen inte långt från ruinstaden Machu Picchu. Vid ankomst kommer en buss att ta dig till ditt hotell och resten av dagen disponeras fritt.

Sträcka: Cirka 125 km

Transporttid: Cusco – Aguas Calientes (buss + tåg): Cirka 4 timmar

Dag 11: Besök till inkaruinen Machu Picchu – tåg/buss tillbaka till Cusco (3 400 meter)

Tidigt denna morgon kommer du att hämtas och skjutsas till ett av världens sju underverk och resans höjdpunkt, den fantastiska ruinstaden Machu Picchu, som ligger sagolikt vackert på en grön brant ås i Urubambadalen omringad av molnskog, gröna bergstoppar och snöklädda bergstoppar längre ut i horisonten. Här väntar dig en guidad rundvisning där du kommer att uppleva de smala terrasserna på branta bergssidor och områden med begravningsplatser, fängelser, små hus och tempel.

Det sägs att det var den amerikanska upptäcktsresande Hiram Bingham som den 24 juli 1911 upptäckte Machu Picchu, vilket inte är helt sant, men det var i alla fall tack vare honom som världen fick kännedom om denna fantastiska plats. Inkastaden byggdes runt år 1462 i Inkarikets storhetstid och övergavs mindre än 100 år efter, antagligen på grund av en vattkoppsepidemi. Machu Picchu upptäcktes och plundrades aldrig av spanjorerna och därför har den speciellt stor kulturell betydelse och betraktas som helig. Machu Picchu var hemvist för präster, inflytelserika ämbetsmän, hantverkare, tjänare och kammarjungfrur valda till att viga sina liv till Solguden. Det var en stad med gator, akvedukter där det fortfarande rinner vatten, fontäner och gångar, som hade religiösa funktioner.

Sträcka: Cirka 125 km

Transporttid: Aguas Calientes – Cusco (tåg + buss): Cirka 4 timmar

Efter en guidad tur får du tid till att utforska området på egen hand.

Eftermiddagen tillbringar du på egen hand i Aguas Calientes, där du kan njuta av din lunch och eventuellt besöka termalbaden, även kallade varma källor. Här kan du koppla av i det naturligt uppvärmda vattnet. Glöm inte badkläder! De varma källorna har gett namn åt staden Aguas Calientes, som betyder varmt vatten.

Ditt tåg tillbaka till Cusco avgår sent på eftermiddagen. Den exakta tidpunkten får du av din guide efter rundturen vid Machu Picchu.

När du anländer till Cusco körs du tillbaka till hotellet.

Dag 12: Flyg från Cusco till Puerto Maldonado – ankomst till djungellodge i Amazonas

Du blir hämtad på hotellet och körd till flygplatsen. Härifrån flyger du till Puerto Maldonado. Det är en otroligt vacker flygtur med utsikt över de snötäckta Anderna och den gröna Amazonasregnskogen. Vid ankomst hämtas du av en representant från Corto Maltes Amazonia-lodgen som kommer att ta med dig till lodgen via Madre de Dios-floden – en båttur på ca 40 minuter.

Vid ankomst välkomnas du med förfriskningar och får en presentation om lodgen och de kommande dagarnas spännande djungelprogram.

Efter en god lunch väntar din första tur i djungeln där du kan lära dig om regnskogens tropiska träd och växter samt deras medicinska användningsområden. Du besöker också ett shiringuero-läger – ett läger där lokalborna skördar naturgummi, även kallat latex, och använder det till olika produkter. Naturgummi är Madre de Dios-regionens viktigaste intäktskälla.

Tillbaka på lodgen kan du koppla av i en hängmatta, ta ett dopp i poolen, njuta av en cocktail i baren eller slå dig ned vid floden och njuta av den magiska solnedgången över regnskogen.

Senare den här kvällen ska du på en guidad båttur längs floden för att få syn på kajmaner som lever vid flodbrädden. När kajmanerna bländas av ljuset från guidens ficklampa kommer ögonen att blänka i rött, vilket gör dem lättare att få syn på.

Efter dagens många upplevelser åker du tillbaka till lodgen och äter kvällsmat i restaurangen vid floden.

OBS: Man får ta med sig max 10 kilo bagage till lodgen. Resterande bagage kan ges till chauffören och förvaras på Corto Maltes Lodges kontor i Puerto Maldonado.

Observera: Programmet i Amazonasdjungeln är med förbehåll för ändringar. Det kan handla om att ändrade väderförhållanden eller djurens beteende gör att programmet av säkerhetsskäl ändras något. Följ alltid guidens instruktioner.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 13: Upplevelser i Amazonas regnskog

Tidigt den här morgonen går resan mot Sandovalsjön. Efter en båttur på 20 minuter på Madre de Dios-floden ska du på en ca 3 kilometers vandring till Tambopata naturreservat. I reservatets tropiska regnskog kommer du bland annat att kunna uppleva gigantiska träd, ormar, dödskalleapor, vrålapor och olika fågelarter som till exempel hoatzin, som även kallas ”stinkfågel” på grund av dess mindre trevliga lukt.

Vid ankomst till den vackra Sandovalsjön stiger du ombord på en liten roddbåt och åker ut på sjön för att leta efter de brasilianska jätteuttrarna. Under båtturen kommer det också att finnas goda chanser att se kajmaner, pirayor och kungsfiskare. När guiden hittar en bra plats att pausa kan du njuta av naturen omkring dig medan du äter den medtagna frukosten.

Tillbaka på lodgen finns det tid för lite avkoppling och lunch innan dagens nästa utflykt.

På eftermiddagen går resan till ett av lodgens utsiktstorn på 20 respektive 42 meter, vilka är byggda för att titta efter fåglar och andra djur som lever uppe på höjderna. Härifrån får du också en fantastisk utsikt över regnskogen och den vackra solnedgången. Vill du inte gå upp i utsiktstornen kan programmet anpassas.

På väg tillbaka till lodgen besöker du ett läger där paranöt-skördarna håller till. Paranötter är precis som naturgummi en av regionens viktigaste intäktskällor.

Innan kvällsmaten kan du ta en simtur i lodgens pool under den klara stjärnhimlen eller koppla av i hängmattan på terrassen medan du lyssnar på regnskogens många ljud.

Dag 14: Upplevelser i Amazonas – flyg från Puerto Maldonado till Lima

Tidigt den här morgonen ska du på en 20 minuter lång vandring till lerväggen Parrot Clay Lick, där flera papegojarter håller till. Papegojorna lever normalt på frukter, fröer, nötter, blommor och blad, men några av dessa innehåller gift och frätande ämnen, och det sägs att papegojorna äter lera för att neutralisera dem.

Efter besöket vid Parrot Clay Lick serveras frukost på lodgen och därefter är det dags att ta farväl av Amazonas. Du körs tillbaka till Puerto Maldonado med båt, varifrån du efter ett kort besök på marknaden körs till flygplatsen och flyger mot Lima. Här har du en sista övernattning innan resan går tillbaka till Sverige. Tiden kan du lägga på att njuta av Miraflores, göra den sista shoppingen eller bara koppla av på ett kafé och njuta av utsikten över Stilla havet.

Dag 15: Hemresa

Du hämtas på hotellet och skjutsas till flygplatsen och flyger sedan mot Sverige med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 16: Hemkomst

Du ankommer till Sverige efter en händelserik semester.

När vill du resa?
Avresedatum
Alla visade priser är per person
Observera att priset för enkelrum enbart gäller vid minst 2 resande. Kontakta oss om du reser ensam.
Unika fördelar för grupper från 6 personer – inhämta en offert idag för att se alla fördelar.
Resbrev
Berättelser från resenärer
INNAN DU RESER
Bra att veta
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom är vår Latinamerika-specialist och har över 28 års erfarenhet av resor i Latinamerika.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14
VARFÖR RESA MED TOURCOMPASS?
Därför gästerna väljer oss

Din tid är värdefull. Vårt engagerade team med kompetenta resespecialister ser till att du får personlig service och uppmärksamhet. På så vis kan du vara säker på att hela din resa blir både bekväm och säker. Vi finns här för att ta hand om alla detaljer – stora som små – från det att du bokar till att du återvänder hem.

Vi erbjuder en lång rad olika resmål, och vart och ett av dem bjuder på en unik historia som har formats av dess lokala kulturer, fantastiska djurliv och naturliga skönhet.

Våra resor har inte skapats på måfå, utan bygger på omfattande undersökningar och förstahandsupplevelser från våra resespecialister och experter. Varje resa har skapats för att man ska få uppleva det bästa som varje resmål har att erbjuda.

Med oss kan du vara helt säker på är att din resa är i trygga händer. Vi är Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778). Det betyder att du som resenär är ekonomiskt säkrad och kan få pengarna tillbaka för din resa om företaget skulle gå i konkurs. 

UTFORSKA
Se alla våra spännande resmål