TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
22 dagar

Den stora rundresan i Australien

Rundresan för dig som vill få med dig allt på en gång! Här finns massor av upplevelser och massor av frihet att sätta din egen prägel på resan så att den blir precis som du önskar.

Den stora rundresan i Australien
Den stora rundresan i Australien
22 dagar
StartsidanOceanienAustralienDen stora rundresan i Australien

Den stora rundresan i Australien

Rundresan för dig som vill få med dig allt på en gång! Här finns massor av upplevelser och massor av frihet att sätta din egen prägel på resan så att den blir precis som du önskar.

StartsidanOceanienAustralienDen stora rundresan i Australien
Vad ingår i priset?
Följande ingår i resan
 • Flyg från vald flygplats till Brisbane och hem från Cairns med mellanlandning(ar) på vägen
 • Inrikesflyg från Brisbane till Adelaide + Adelaide till Melbourne + Melbourne till Uluru/Ayers Rock + Uluru/Ayers Rock till Sydney + Sydney till Cairns
 • Transfer till och från alla flygplatser i Australien
 • 3 övernattningar i Brisbane inklusive frukost
 • 2 övernattningar i Adelaide inklusive frukost
 • 2-dagarsutflykt från Adelaide till Kangaroo Island inklusive transport till och från färjan, färjebiljett, busstransport och guide på Kangaroo Island, 1 övernattning på Kangaroo Island, 1 x frukost samt 2 x lunch
 • 1 övernattning i Adelaide inklusive frukost
 • 3 övernattningar i Melbourne
 • Guidad halvdagsutflykt i Melbourne
 • 2 övernattningar vid Uluru/Ayers Rock
 • Solnedgång vid Uluru inklusive champagne
 • Soluppgång vid Uluru och vandringstur i Kata Tjuta
 • Entré till Uluru och Kata Tjuta nationalpark
 • 4 övernattningar i Sydney
 • Guidad halvdagsutflykt i Sydney
 • 3 övernattningar i Cairns
 • Möjlighet att köpa till diverse utflykter
 • Möjlighet att förlänga resan med solsemester i Port Douglas eller med flera naturupplevelser i Darwin
 • Individuell rundresa, där alla utflykter sker i internationella grupper med lokala engelsktalande guider
 • Bemannad nödtelefon hela dygnet under hela resan
 • Avresegaranti – resan genomförs oberoende av antalet deltagare

*Det är möjligt att lägga till extra nätter i de olika städerna ni besöker, om ni till exempel vill ha flera dagar på egen hand. Kontakta vår resekonsult om era specifika önskemål för resan.

KORTFATTAT OM RESAN

Det är inte hela Australien – men vi tycker själva att vi kommer rätt så nära.

Från Queenslands soliga och mysiga huvudstad Brisbane går resan till South Australias huvudstad, Adelaide. Här väntar dig ett fantastiskt äventyr med besök till Kangaroo lsland, som inte enbart bjuder på kängurur utan även en värld av andra djur såsom söta koalor, charmiga sälar och högljudda sjölejon.

Du besöker även de två pulserande storstäderna Melbourne och Sydney, som var och en charmar dig på helt egna sätt.

Självklart ska du inte gå miste om ett besök till den australiska vildmarken, där den fascinerande klippan Uluru reser sig ur det annars flacka, gyllene ökenlandskapet.

Resan avslutas i det tropiska norr vid Cairns, som är utgångspunkt för utflykten till världens största korallrev, Stora barriärrevet, och världens äldsta regnskog vid Cape Tribulation.

Du kan förlänga resan med en solsemester, ett nationalparksbesök eller en storstadsvistelse

Det här är den stora rundresan i Australien!

Välj denna resa eftersom...

 • Upplev de ikoniska australiska storstäderna Brisbane, Adelaide, Melbourne och Sydney
 • Möt Australiens imponerande djurliv med bland annat kängurur, koalor, sälar och sjölejon på Kangaroo Island
 • Följ med ut i vildmarken, där mystiska Uluru reser sig ur det flacka, gyllene ökenlandskapet
 • Avsluta resan i härliga temperaturer i tropiska Cairns, som är utgångspunkt för utflykter till bland annat Stora barriärrevet

Våra priser inkluderar alltid

 • Alla flyg – både internationella och inrikes
 • All transfer på resmålet
 • Alla schemalagda utflykter och aktiviteter
 • Alla övernattningar
Detaljerat dagsprogram
Dag 1: Avresa från Sverige

I dag är det avresa från din valda flygplats. Resan går mot Brisbane i Australien med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 2: Ankomst i Australien

Du landar äntligen i Australien.

Vid ankomst åker du transferbuss till ditt hotell, där du tillbringar de kommande tre nätterna. Om ditt hotellrum inte är färdigt vid ankomsten kan du förvara bagaget på hotellet medan du ger dig ut i staden.

Brisbane är en härlig start på din stora rundresa i Australien. Med drygt 2 miljoner invånare är staden Australiens tredje största stad och huvudstad i delstaten Queensland. Den kan kännas lite lugn jämfört med landets två andra stora metropoler Sydney och Melbourne, men låt dig inte luras. Det är en praktfull stad med massor av charm och du får en bra start på resan här.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 3-4: Brisbane på egen hand

Du tillbringar dagarna med att utforska staden på egen hand.

South Bank vid floden är stadens trendigaste område. Här finns restauranger, barer och en offentlig strand där det myllrar av liv både dag och kväll.

Ska det vara hipster ska du söka dig till West End. Här är mindre ”polerat” än South Bank med elegant gatukonst och trevliga kaféer och butiker.

Vi kan också varmt rekommendera den botaniska trädgården och Roma Street Parkland norr om tågstationen

Lone Pine Koala Sancturary 12 kilometer väster om staden är ett upplagt besök. Här kan du komma riktigt nära det unika australiska djurlivet. Du kan ta en flodfärja ut hit och på så sätt även bocka av en flodkryssning på din att-göra-lista. Det går även bussar med många avgångar under dagen.

Du kan också välja att ge dig ut på dagsutflykter till området runt Brisbane. Staden är en fantastisk utgångspunkt för spännande sightseeingmöjligheter.

Dag 5: Flyg från Brisbane till Adelaide

Du åker från hotellet till flygplatsen och flyger sedan till Adelaide. Här möts du av din chaufför och körs till hotellet i Adelaide, där du tillbringar de kommande två nätterna. Resten av dagen tillbringar du som du vill med att utforska South Australias huvudstad.

Dag 6: Adelaide på egen hand

Du tillbringar dagen på egen hand i Adelaide. Stadskärnan är kompakt och livlig och omgiven av grönområden.

 

Det hålls otroligt många festivaler i Adelaide. Hela elva gånger om året arrangeras konst- eller kulturfestivaler i South Australias huvudstad – allt från gitarrfestivaler till barnfestivaler och historiefestivaler.

Det finns även gott om möjligheter att njuta av kultur på stadens vackra museer, och behöver du en paus från allt kan du besöka badorten Glenelg.

Gå inte miste om ett besök på Adelaide Central Market, som är det perfekta lunchstället.

Utanför Adelaide hittar du några av Australiens mest kända vinproducerande områden och en dagsutflykt hit kan verkligen rekommenderas.

Dag 7: Adelaide – Kangaroo Island, med besök till bland annat Seal Bay och Flinders Chase

Dagen startar med en busstur till Cape Jervis, varifrån du tar färjan till Kangaroo Island – en åktur på cirka 45 minuter. Vid ankomsten till Kangaroo Island möts du av din guide och bussen, som de kommande dagarna kommer att ta dig runt på ön.

Dagens första stopp är vid Seal Bay, där du på nära håll kan se en stor koloni av det hotade australiska sjölejonet.

Efter lunch besöker du Flinders Chase nationalpark, där du tar en promenad kring de fascinerande klippformationerna Remarkable Rocks och Admirals Arch. De två klippformationerna ligger på varsin spets längst ner på den södra delen av ön, där nästa stopp är Sydpolen. Med vind i håret och vattenstänk på kameralinsen är det inte svårt att föreställa sig hur vind och väder under tusentals år har skapat de säregna formationerna i landskapet.

Dagens sista stopp är Kangaroo Island Wildlife Park, där du kan se både kängurur och koalor. Det finns riktigt bra chanser att se kängurur och koalor i det fria över hela Kangaroo Island, men med ett besök här är du garanterad riktigt fina foton!

Kvällen tillbringar du som du vill med att hitta ett trivsamt ställe att äta middag och smälta dagens upplevelser.

Dag 8: Kangaroo Island – Adelaide

Efter frukosten hämtas du på hotellet och inleder dagens upplevelser.

Dagens första stopp är Raptor Domain, där du kan komma riktigt nära några av Australiens stora rovfåglar. På rehabiliteringscentret tar man hand om sjuka eller skadade fåglar och kräldjur, och ett av centrets allra största dragplåster är fågelföreställningen ”Birds of Prey”. Här kan du bland annat se den mäktiga kilstjärtsörnen, som är Australiens största rovfågel.

Du äter lunch på Emu Ridge Eucalyptus Distillery, varefter en guidad utflykt ger dig en inblick i eukalyptusoljans hemligheter.

Nästa stopp är Clifford’s Honey Farm. Kangaroo Island är synonymt med honung – och ön är den enda platsen i världen där man hittar det liguriska biet. Missa inte chansen att smaka på den berömda honungsglassen!

Det finns naturligtvis gott om möjligheter att njuta av den vackra naturen på dagens utflykt, och bli inte förvånad om du ser en känguru eller två stå och beta i skuggan av ett träd.

Dagen avslutas med stil med vinprovning och utsikt över några av öns vinodlingar. Du har möjlighet att köpa kvällsmat innan du körs till färjan och reser tillbaka till fastlandet, där bussen väntar på att köra dig tillbaka till Adelaide.

Dag 9: Flyg från Adelaide till Melbourne

Från hotellet åker du transferbuss till flygplatsen, varifrån du flyger till resans nästa höjdpunkt: Melbourne. Vid ankomsten till Melbourne åker du till hotellet och som alltid kan du förvara ditt bagage där, om inte rummet är färdigt vid ankomsten.

Melbourne är avslappnad och kulturell med en fantastisk matscen! Vid första ögonkastet kan Melbourne kanske verka lite dyster, men låt dig inte luras – det är en fantastisk stad!

Du kan tillbringa resten av dagen med att ta reda på varför. Börja till exempel med en promenad längs floden Yarra, som flyter genom staden. Hela området omkring South Bank är fullt med restauranger, barer och trendiga butiker. Det är också här du hittar det stora Crown Casino.

Dag 10: Stadsvandring i Melbourne

På förmiddagen väntar dig en guidad stadsvandring till Melbournes gömda gator och passager. Promenaden går längs de innersta, smala gatorna i centrum av staden. Här huserar designer och arkitekter vid sidan om trivsamma kaféer. Murarna pryds av gatukonst och de smala gränderna sjuder av historia och berättelser om olika öden från tiden, då detta område inte var så trendigt.

Insup berättelserna och välj vilka platser du vill återvända till. Be gärna guiden om rekommendationer till kaféer eller restauranger.

Observera att du själv ska ta dig till startplatsen för utflykten; adressen hittar du på din voucher. Du kan antingen gå dit eller ta en taxi.

Eftermiddagen tillbringar du som du vill, till exempel med att själv utforska de smala gatorna eller strosa runt på Queen Victoria Market.

Dag 11: Melbourne på egen hand

Dagen tillbringar du som du vill och kan välja att upptäcka Melbourne på egen hand.

Hela delstaten, Victoria, bjuder också på många spännande och intressanta sevärdheter så om du vill ge dig ut från staden kan du välja att köpa till en utflykt. Vad sägs om en tur längs en av världens vackraste kuststräckor, Great Ocean Road? Eller kanske en utflykt till vinområdet Yarra Valley?

Du kan även ta spårvagnen till strandorten St. Kilda. Om du reser hit i slutet av eftermiddagen kan du ha turen att få se den lilla kolonin med dvärgpingviner gå i land vid solnedgången.

Dag 12: Flyg från Melbourne till Uluru/Ayers Rock – solnedgång över Uluru

Du körs till flygplatsen och flyger sedan in till Australiens röda hjärta, vildmarken. Kontrasten i dag kommer att vara stor! Från den pulserande storstaden med livfull gator till den lilla staden Yulara, som ligger mitt i den röda öknen. Det går en gratis pendelbuss från flygplatsen till den lilla staden, där ditt hotell ligger.

Har du tid och lust kan du delta i några av stadens gratisaktiviteter på eftermiddagen. Fråga på ditt hotell vad som händer och när.

Sist på dagen väntar en av resans stora höjdpunkter, nämligen solnedgången över Uluru. Det är en magisk upplevelse att se den stora stenen skifta färg efterhand som solen går längre och längre ner, och det är inte svårt att förstå varför området är så heligt för ursprungsbefolkningen. Njut av ett glas skumpa och njut av upplevelsen.

Dag 13: Soluppgång vid Uluru och vandringstur i Kata Tjuta

Du reser från Yulara före soluppgången. I går upplevde du en solnedgång över Uluru. I dag får du se solen gå upp över Uluru. I våra ögon är det inte samma sak – och båda delarna är ett absolut måste på en Australien-resa.

Det är en fascinerande upplevelse att stå mitt i den australiska vildmarken och småfrysande vänta på att solen ska gå upp. Även om dagarna kan bli väldigt varma härute i öknen är nätterna ofta kalla, då det inte finns något som håller kvar värmen när solen har gått ner.

När solen står högt på himlen fortsätter du till klippformationerna, Kata Tjuta, som ligger drygt 50 kilometer västerut.

Även området omkring Kata Tjuta är heligt för ursprungsbefolkningen och det finns platser man som turist aldrig kommer att besöka. Lyckligtvis finns det också många ställen som är tillgängliga och en av de mest populära vandringsturerna genom de vackra klippformationerna är turen genom Walpa Gorge. Längs vägen berättar guiden mer om geologin på denna förunderliga plats. Kanske får du veta vad ”Kata Tjuta” egentligen betyder.

Resten av dagen tillbringar du som du vill och kan antingen välja att köpa till en extra utflykt eller delta i några av de gratisaktiviteter som finns i Yulara.

Dag 14: Flyg från Uluru/Ayers Rock till Sydney

Det är dags att ta farväl till vildmarken – nästa stopp är Australiens största stad: Sydney! Från hotellet åker du gratis pendelbuss till flygplatsen. Avgångarna är anpassade efter flygavgångarna – fråga på ditt hotell när bussen går.

Vid ankomst till Sydney lär du genast märka skillnaderna mellan Melbourne och Sydney. Sydneys breda gator, som leder dig ner till Operahuset, står i skarp kontrast till Melbournes smala grafittiprydda gator. Dessutom är Sydney – enligt oss – en av världens vackrast belägna storstäder. Döm själv.

Staden är uppbyggd med världens största naturliga hamn som mittpunkt och med tillgång till mer än 100 olika stränder lever de i allra högsta grad ett härligt utomhusliv här i staden!

På denna första dag söker de flesta sig ner till Operahuset och Sydney Harbour Bridge. Sydneys Operahus står sedan 2007 med på UNESCOs världsarvslista tillsammans med bland annat pyramiderna i Egypten och Kinesiska muren. Vid sidan om Operahuset hittar du den botaniska trädgården. Härifrån har du utsikt över hamnen med färjor, som puffar fram och tillbaka mellan förorterna, och stora segelfartyg som guppar i de många bukterna.

På den motsatta sidan av Operahuset ligger det gamla kvarteret ”The Rocks”. Det var här de första européerna bosatte sig då de först ankom till Sydney.

Fortsätter du runt längs hamnfronten kommer du till Barangaroo Reserve. Området är ett tidigare industriområde som nu med hjälp av ursprungsbefolkningens hjälp och vägledning har ombildats till ett parkområde, som visar hur Sydney såg ut innan européerna bosatte sig. Följ eventuellt med på en guidad tur och hör mer om platsens unika växter och ursprungsbefolkningens kulturella arv.

Avsluta dagen på King Street Wharf, där du hittar några av stadens bästa restauranger.

Dag 15: Stadsvandring i Sydney

På förmiddagen deltar du i en spännande stadsvandring i Sydney. Höjdpunkterna är många och utflykten ger en bra överblick över staden så att du enkelt kan planera vad du vill återvända till och utforska närmare.
Operahuset, den botaniska trädgården, det gamla kvarteret ”The Rocks”, Darling Harbour, Hyde Park och Chinatown står alla på listan i dag. Längs vägen berättar guiden mer om stadens kultur och historia.

Observera att du själv ska ta dig till startplatsen för utflykten; adressen hittar du på din voucher.

Du tillbringar resten av dagen med att fortsätta utforska staden på egen hand. Du kan också välja att köpa till en guidad tur i Operahuset eller – för de modiga – en brovandring på Sydney Harbour Bridge.

Dag 16-17: Sydney på egen hand

De kommande dagarna tillbringar du med att uppleva Sydney på egen hand. Du kan också välja att köpa till en eller flera av våra många utflykter.

Här finns det gott om saker att göra! Sydney bjuder på ett hav av riktigt bra museer och andra spännande aktiviteter, men det är minst lika lockande att strosa genom staden och kanske äta en lunchsmörgås på en bänk i den botaniska trädgården med utsikt över Operahuset.

Ingen vistelse i Sydney är komplett utan ett besök vid en av stadens många stränder. De ligger på rad och har alla sin egen unika prägel. Det är praktiskt taget alltid bra väder i stora delar av Australien och australiensare tillbringar generellt mycket tid utomhus. Varje park med självrespekt har grillfaciliteter alla kan använda fritt, och ingenstans i världen är picknickdelen på stormarknaderna lika stor som här. Det visar sig även på stränderna, där det normalt finns riktigt bra bytes- och duschfaciliteter. Så packa ner badkläderna i väskan och ge dig iväg till en av de över 100 stränderna som finns i Sydney och dess omgivningar.

Dag 18: Flyg från Sydney till Cairns

Det är återigen dags för ett stort miljöbyte! Du körs till flygplatsen och flyger sedan norrut till Cairns.

Vid ankomst till Cairns märker du snabbt att du befinner dig i ett tropiskt klimat med höga temperaturer och hög luftfuktighet. För att inte tala om grönskan! Hibiskus, frangipani, hummerklo – här finns alla dessa exotiska växter.

Cairns är en livfull stad. Här finns massor av aktiviteter, kaféer, restauranger och butiker. Det finns ingen strand, men för att kompensera för detta har man anlagt en stor konstgjord lagun mitt i staden där du både kan njuta av solen och bada.

Dag 19-20: Cairns på egen hand

Dagarna tillbringar du som du vill. Det finns så många spännande aktiviteter med Cairns som utgångspunkt att vi låter dig bestämma vad du har lust att göra.

Vi tycker förstås att en tur till Stora barriärrevet är ett måste när man är i dessa trakter. Men du får inte heller missa världens äldsta regnskog, Daintree Rainforest. Det är också den enda platsen i världen där två platser som står med på UNESCOs världsarvslista ligger sida vid sida om varandra. Så här i norr ligger nämligen Stora barriärrevet nära kusten. Och eftersom regnskogen går ända ner till stranden krockar nästan de två platserna med varandra.

Tågresan upp till den lilla staden Kuranda i regnskogen är också mycket charmig – eller vad sägs om lite forsränning på en av floderna runt Cairns?

Möjligheterna är många – välj själv!

Dag 21: Avresa från Cairns

Den stora rundresan i Australien är på väg att ta slut. Det är dags att köpa de sista souvenirerna innan du åker till flygplatsen, varifrån du flyger hem till Sverige med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 22: Ankomst till Sverige

Du landar hemma i Sverige efter en härlig och upplevelserik resa.

Kombinera med
Välj mellan möjligheterna härunder
Nationalparksupplevelser i det tropiska norr
3 nätter

På denna 4 dagars förlängning till delstaten Northern Territory får du uppleva den fantastiska Kakadu nationalpark, som står med på UNESCOs världsarvslista.

Du har 4 övernattningar i Darwin, som du kanske känner till från filmen ”Australia”?

Den första heldagsutflykten går till Kakadu nationlpark, där du både ska segla på de krokodilfyllda floderna och höra mer om ursprungsbefolkningens unika anknytning till platsen.

Du besöker också den lite mindre kända, men minst lika vackra, nationalparken Litchfield, där det finns möjlighet att simma i några av de vackra vattenfallen.

Denna förlängning passar särskilt bra i perioden maj till oktober, då det är torrperiod här i den norra delen av Australien. Om du vill förlänga din resa i regnperioden från november till april är det viktigt att du kontaktar din resekonsult innan beställning eftersom turerna till nationalparkerna Kakadu och Lichtfield bara avgår 1–2 gånger i veckan i den perioden.

Avkoppling i det tropiska, nordliga Queensland
3 nätter

Förläng resan med ett par avkopplande dagar i den trivsamma staden Port Douglas, norr om Cairns. Här finns bra restauranger, massor av shoppingmöjligheter och en avslappnad atmosfär.

Storstadsförlängning i Singapore
3 nätter

Förläng resan med en spännande storstadssemester i Singapore och fall pladask för Österns toppmoderna metropol.

Den lilla ö-staten är endast 721,5 kvadratkilometer  stor, vilket gör den till Sydostasiens minsta land. Men vad det lilla välutvecklade landet saknar i storlek kompenserar det med upplevelser.

Se fram emot att uppleva arkitektoniska Marina Bay Sands, strosa i det gröna andningshålet Gardens by the Bay, shoppa loss på Orchard Road, dricka Singapore Slings på Raffles Hotel och njuta av den fenomenala utsikten över de många futuristiska skyskraporna och hamnen från det 165 meter höga pariserhjulet Singapore Flyer.

Singapore är en smältdegel av kulturer och folk lever med respekt och förståelse för varandra med buddhistiska tempel, moskéer, kyrkor och hindutempel liggandes sida vid sida. Stadens mångfald präglar de charmiga stadsdelarna Little India och China Town, samt det arabiska och malajiska kvarteret Kampong Glam. Här kan du insupa stämningen medan du förförs av de fina, färgrika husen och doften av kryddor och jasmin.

Det mångkulturella samhället speglas även i de många utsökta matupplevelserna runt omkring i staden. Gillar du äkta gatumat kan du besöka en av de kända matmarknaderna, ett så kallat hawker center. Föredrar du exklusiva Michelin-restauranger kan du ta vägen förbi den unika matgatan Keong Saik Road och uppleva några av Singapores bästa restauranger.

Andra populära och hippa kvarter är färgrika Haji Lane i Kampong Glam och art deco-området Tiong Bahru. Båda kvarteren är kända för sina trivsamma kaféer, spännande restauranger och butiker samt elegant gatukonst.

En stor kontrast till det pulserande storstadslivet är den lilla ön Sentosa Island som bjuder på härliga sandstränder och ett otal sevärdheter och aktiviteter för hela familjen, bland annat Universal Studios och olika äventyrsparker.

Låter Singapore lockande?

Förlängningen inkluderar 3 nätter på hotell inkl. frukost, flyg till Singapore och transfer.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
När vill du resa?
Avresedatum
Alla visade priser är per person
Resbrev
Berättelser från resenärer
INNAN DU RESER
Bra att veta
Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille är vår Oceanien-specialist och har över 26 års erfarenhet av resor i Oceanien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14
ÄVENTYRET VÄNTAR
Relaterede resor
VARFÖR RESA MED TOURCOMPASS?
Därför kunderna väljer oss
 • Personlig service från reseexperter med förstahandserfarenhet
 • Engagerat bokningsteam som säkerställer en smidig resa
 • Hjälp dygnet runt på resan
 • Välplanerade resplaner med noggrant utvalda höjdpunkter
 • Flyg, transfer och boende ingår i alla resor
 • Olika alternativ finns tillgängliga så att du kan skräddarsy din resa
 • Boende på fantastiska platser
 • Noggrant utvalda lokala guider med omfattande kunskap och erfarenhet
 • Uppskattas av tusentals nöjda kunder sedan 2006
 • Alla resor testas och kvalitetssäkras av vårt eget team
 • Mångåriga relationer med ett omfattande nätverk av samarbetspartner
 • Vi garanterar de bästa priserna
 • Goda relationer med våra samarbetspartner säkerställer de bästa priserna och den bästa kvaliteten
 • Vi optimerar logistiken och andra processer – du betalar endast för ditt livs semester
 • Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778)
 • Medlem av Danmarks Resebyrå Förening
 • Personlig ansvarsförsäkring
UTFORSKA
Se alla våra spännande resmål