TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
StartsidanThe Sands

The Sands

Khao Lak

Vid kanten av Nang Thongs gyllene sandstrand hittar du The Sands. Bekom hotellet går huvudgatan Phet Kasem, där du hittar ett finns urval av butiker, mysiga kaféer och trevliga restauranger. Khao Laks berömda nattmarknad Bang Niang ligger drygt 2,5 kilometer därifrån.

Hotellet är indelat i tre delar: Lagoon Wing (längst från stranden), Seaside Wing (närmast stranden) och Aqua Wing (vattenland). De tre delarna rymmer totalt 316 moderna och rymliga rum, som är utrustade med allt du behöver: aircondition, wifi, kylskåp, värdeskåp, te- och kaffefaciliteter, tv och ett härligt badrum med dusch, hårtork, morgonrock och tofflor. Rummets balkong är inrett med bord och stolar så att du kan njuta av kvällsbrisen under en omgång kort.

The Sands har en 200 meter lång privat strand som lockar till simturer, lek vid strandkanten och en promenad i den mjuka sanden. Om du föredrar att bada i en pool så har hotellet inte mindre än nio stycken. En av de nio poolerna omfattar ett stort vattenland med bland annat vattenrutschkanor i flera storlekar. Hotellet har även en barnklubb med bland annat en lekplats, studsmattor och bollrum samt en superhjälte- och prinsesshörna. Det finns alltså något för varje åldersgrupp.

Du kan hålla dig aktiv med tennis, yoga, vattenaerobics, thaiboxning eller på löpbandet i gymmet. För lite extra avslappning och njutning kan du boka en läcker ansiktsbehandling eller en avslappnande omgång massage i hotellets spa.

På hotellet finns det flera olika barer och restauranger, som serverar thailändska och västerländska rätter samt fisk och skaldjur. Om du vill lära känna hemligheten bakom de thailändska rätterna bör du överväga över att delta i hotellets kockskola.

Pris for oppgradering från Outrigger Khao Lak Beach Resort, per natt:
Sands Room Per person från:  235 kr
Seaside Junior Suite Per person från:  470 kr
Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14