TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
StartsidanSureStay Plus by Best Western

SureStay Plus by Best Western

Bangkok

SureStay Plus by Best Western ligger i området Sukhumvit mellan Skytrain-stationerna Phloen Chit och Nana, vilket gör att du snabbt och enkelt kan ta dig runt i den thailändska huvudstaden. Sukhumvit är ett av Bangkoks mest populära områden med massor av bra restauranger, shoppingcenter och marknader.

Hotellet slog upp dörrarna 2017 och är därför ett av Bangkoks yngsta hotell. Det är inrett i en läcker, inbjudande och modern stil som även präglar de totalt 85 rummen. Samtliga rum har wifi, aircondition, tv, gratis mineralvatten på flaska, kaffe- och tefaciliteter, sittområde och skrivbord, medan badrummet är utrustat med dusch, morgonrock, toalettartiklar och hårtork.

På hotellets översta våningen hittar du hotellets poolområde med pool för både stora och små. Här kan du koppla av i en solstol och njuta av solen och utsikten över den myllrande miljonstaden, medan palmerna vajar i den tropiska brisen. Det är också här du hittar hotellets takbar, där du kan smutta på en sval drink efter en dag med många nya intryck och upplevelser.

Hotellet har dessutom kafé och restaurang som serverar både frukost, lunch och middag.

Ytterligare faciliteter inkluderar gym med både vikter och olika maskiner.

Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14