TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
StartsidanCykeltur i Bangkok, långt från de stora vägarna

Cykeltur i Bangkok, långt från de stora vägarna


Denna cykeltur tar dig med till det autentiska Bangkok, bort från turistströmmarna och de stora, myllrande huvudvägarna.

Cykelturen startar klockan 08.30 och du måste själv ta dig till mötesplatsen, som ligger vid MRT Sam Yot Station.

Efter en kort genomgång och anpassning av cykeln ger du dig av tillsammans med en duktig och erfaren cykelguide. Vägen är enkel och platt, så de flesta kan delta.

Du cyklar genom det populära backpackerområdet, Khaosan Road, och vidare genom små gränder och förbi små kanaler. Turen går vidare längs Chao Phraya-floden till Rama VIII-bron, där du korsar floden till västra och autentiska Bangkok. Här besöker du gamla tempel och upplever det lokala livet på nära håll.

Sedan cyklar du vidare längs den stora kanalen Bangkok Noi, genom små, lugna gator och förbi en lokal by, där lokalborna glatt ler och vinkar åt dig. Du korsar en liten bro och cyklar då över på den andra sidan av kanalen, där du passerar buddhistiska tempel och Thonburis järnvägsstation.

Härefter tar du färjan tillbaka till livliga östra Bangkok, där du cyklar förbi kungapalatset, Grand Palace. Du ställer ifrån dig cykeln och tar en promenad i den fina närliggande parken, Saranrom, som en gång i tiden endast användes av den kungliga familjen.

Sedan sätter du dig på cykeln igen och cyklar förbi en väldoftande matmarknad. Du ankommer till Sao Ching Cha (Giant Swing), vilket är utflyktens sista stopp och ett av Bangkoks populära landmärken.

Cykelturen avslutas på samma plats som den började och du tar dig själv tillbaka till hotellet.

Längd: Cirka 4,5 timmar

Denna utflykt kan genomföras med andra än TourCompass egna gäster.

Vi rekommenderar att du bokar utflykten i samband med att du bokar resan.

Pris:
Per person från:  940 kr
Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14