TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
13 dagar

Sri Lankas höjdpunkter

Stå på 200 meters höjd och njut av utsikten från Lejonklippan i Sigiriya, förtrollas av det vackra höglandet i Ella och upplev landets enastående djurliv under en jeepsafari i Yala nationalpark.

Sri Lankas höjdpunkter
Sri Lankas höjdpunkter
13 dagar
StartsidanAsienSri LankaSri Lankas höjdpunkter

Sri Lankas höjdpunkter

Stå på 200 meters höjd och njut av utsikten från Lejonklippan i Sigiriya, förtrollas av det vackra höglandet i Ella och upplev landets enastående djurliv under en jeepsafari i Yala nationalpark.

StartsidanAsienSri LankaSri Lankas höjdpunkter
Vad ingår i priset?
Följande ingår i resan
 • Flygresa från Sverige till Colombo t/r
 • 10 nätter på 3- och 4-stjärniga hotell
 • 10 x frukost (dag 3–12)
 • 1 x lunch (dag 6)
 • 2 x middag (dag 10, 11)
 • Lokal engelsktalande chaufför/guide på transfer och utflykter
 • Färd i bil eller minibuss med aircondition
 • Alla nämnda transfer och utflykter sker i internationella grupper på 1–14 personer och enbart med TourCompass egna gäster
 • Bemannad nödtelefon hela dygnet under hela resan
 • Avresegaranti – resan genomförs oberoende av antalet deltagare

Omfattande utflyktspaket:

 • Dambulla grottempel
 • Byn Weheragala Gama
 • Lejonklippan i Sigiriya
 • Giramama tefabrik vid Kandy
 • Tågresa från Nanu Oya till Ella
 • Vattenfallet Ravana Falls och templet Buduruwagala
 • Safari i Yala nationalpark
 • Inträdesavgifter och övriga avgifter till ovan nämnda sevärdheter

KORTFATTAT OM RESAN

På denna resa upplever du Sri Lankas absoluta höjdpunkter.

Vi har valt att lämna några dagar fria för egna upplevelser eftersom vi tycker att du själv ska ha inflytande på vad du ser.

Resan startar med en natt i badorten Negombo, där du kan få fast mark under fötterna efter den långa flygresan.

Dagen efter besöker du Dambullas imponerande grottempel på väg till Sigiriya.

I Sigiriya bestiger du Sri Lankas ikoniska landmärke Lejonklippan, vars topp bjuder på en formidabel utsikt du sent lär glömma.

Efter ett par dagar i Sigiriya fortsätter du mot Kandy, med stopp i den lilla byn Weheragala Gama. Där får du veta mer om hur byn har lyckats hantera konflikten mellan människor och elefanter.

Kandy är en av Sri Lankas mest vackert belägna städer. Den är till och med känd som landets kulturella hjärta och som hem för Tandtemplet, som är landets allra heligaste tempel.

Från Kandy åker du på en oförglömlig och scenisk tågresa genom det vackra höglandet. Slutstationen är den lilla staden Ella, som är känd för Little Adam’s Peak och Nine Arch Bridge.

Resan avslutas med en spännande safari i den välbesökta nationalparken Yala.

Du kan välja mellan att förlänga resan med en avkopplande solsemester i Mirissa eller Hikkaduwa, då du kan smälta resans många upplevelser och intryck.

Välj denna resa eftersom...

 • Bestig den 200 meter höga Sigiriyaklippan, gå på upptäcktsfärd i Dambullas fascinerande grottempel och njut av den vackert belägna staden Kandy – allihop på UNESCOs världsarvslista
 • Kom riktigt nära lankesernas vardag i den lilla byn Weheragala Gama med möjlighet för att delta i spännande aktiviteter
 • Se fram emot tågresan genom det vackra höglandet till den lilla staden Ella och upplev elefanter, björnar och krokodiler under en spännande safari i Yala nationalpark.
 • Förläng resan med en avkopplande solsemester i antingen Mirissa eller Hikkaduwa.

Våra resor inkluderar alltid

 • Alla flyg – både internationella och inrikes
 • Alla övernattningar
 • Alla schemalagda utflykter och aktiviteter
 • Dygnsöppet på telefon – vi är med dig hela vägen
Detaljerat dagsprogram
Dag 1: Avresa från vald flygplats

I dag är det avresa från din valda flygplats. Du flyger mot den droppformade ön Sri Lanka, som ligger i Indiska oceanen. Med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 2: Ankomst till Sri Lanka – Negombo

Du landar på Sri Lankas internationella flygplats, Bandaranaike, i Colombo. Efter ankomst hämtar du upp ditt bagage och går genom tullen. Ute i ankomsthallen väntar din guide/chaufför med en TourCompass-skylt och kör dig sedan till ditt strandhotell i Negombo, som ligger cirka 30 minuter från flygplatsen.

När du kommer till hotellet checkar du in och tillbringar därefter resten av dagen som du vill. Du är säkert trött efter den långa flygresan, men har gott om tid att slappna av och bara njuta av solen på en solstol med en bra bok eller poddradio.

Negombo är känd för sina breda, gyllene sandstränder där höga palmer vajar i den lätta brisen. Vågorna kan vara relativt höga, men lyckligtvis har hotellet en härlig pool.

Vill du erfara lite av området utanför Negombo kan du bland annat besöka Negombolagunen, som ligger söder om staden, och uppleva det rika djurlivet i detta unika våtområde. Du kan även se de 100 kilometer långa, nederländska kanalerna som går genom staden och som ursprungligen var en leveransväg för den nederländska administrationen under kolonialtiden. Det finns även många fina tempel och kyrkor runtom i staden.

På kvällen kan du ta en promenad längs stranden och njuta av den vackra solnedgången och de färgrika fiskebåtarna med batikfärgade segel.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 3: Negombo – Dambulla grottempel – Sigiriya

Efter frukost och utcheckning kör din guide/chaufför dig mot Sigirya.

Längs vägen gör ni ett spännande stopp i staden Dambulla. Här får du uppleva stadens imponerande grottempel, som ligger i en 160 x 600 meter bred klippa. Branta trappor leder upp till grottan och vid klart väder kan du från de översta trappstegen skymta Lejonklippan i Sigiriya. Grottan rymmer inte mindre än 153 Buddhastatyer samt statyer av tidigare lankesiska kungar, gudar och gudinnor. Förutom de många statyerna finns här även imponerande väggmålerier, som sträcker sig över 2 100 kvadratmeter. Grottan uppfördes av kung Valagamba under det första århundrandet f.v.t. och kom 1991 med på Unescos världsarvslista.

Efter besöket körs du till hotellet i Sigiriya. Efter incheckning tillbringar du resten av dagen som du vill och kan bland annat njuta av hotellets pool eller de lugna omgivningarna under en promenad i området. Den röda och dammiga vägen står i vacker kontrast till de gröna ängarna och de tropiska växterna och träden som avskärmar de lokala, färgrika husen.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 4: Lejonklippan i Sigiriya

Efter frukosten hämtas du och körs till Sri Lankas berömda landmärke, Lejonklippan, som även finns med på UNESCOs världsarvslista.

År 455–473 regerade kung Dhatusena över Sri Lanka i den dåvarande huvudstaden Anuradhapura. Dhatusenas son, Moggallana, skulle ta över tronen efter sin far, men den äldsta sonen, Kashyapa, var inte nöjd med det. Båda Moggallanas föräldrar var adliga, medan Kashyapas mor bara var en av kung Dhatusenas älskarinnor och just detta gjorde det omöjligt för Kashypa att överta tronen enligt de skriftliga reglerna. För att kunna överta tronen fattade Kashyapa därför det dramatiska beslutet att mura in sin far levande, vilket fick hans halvbror, Moggallana, att fly till södra Indien för att inte drabbas av samma öde.

Den nya regenten, kung Kashyapa, var inte omtyckt bland folket och han fruktade ett angrepp från halvbrodern Moggallana. Han valde därför att flytta huvudstaden från Anuradhapura till Sigiriya på grund av dess strategiska läge. På den platta toppen av Sigiriya-klippan byggde han sitt överdådiga palats med omkringliggande vallgravar, trädgårdar, stora vattenbassänger och källvatten.

Halvvägs upp på klippan byggde han ingången till palatset. Den föreställer ett gigantiskt lejon – därav namnet lejonklippan. Nu finns bara de stora tassarna kvar.

Kung Kashyapa bodde här med sina älskarinnor och sitt tjänstefolk fram tills halvbrodern Moggallana återvände från södra Indien med en hel här. Kung Kashyapa och hans här förlorade slaget mot Moggallana, och kungen tog slutligen sitt liv år 495. Moggallana valde att flytta huvudstaden tillbaka till Anuradhapura och regerade landet därifrån. Sigiriya gjordes därefter om till ett buddhistiskt kloster.

Klippan, som skjuter upp hela 200 meter över marken mitt i de frodiga omgivningarna, kan verka helt omöjlig att bestiga och det är inte utan anledning för det är en hård väg upp till toppen. Där väntar dig inte mindre än 1 202 trappsteg och vi rekommenderar att du går i ett lugnt tempo och tar pauser längs vägen. Då kan du passa på att njuta av den vackra utsikten som bara blir mer vacker ju högre upp du kommer.

På vägen mot toppen kan du se vackra, välbevarade freskomålningar av kvinnor och resterna av en blankpolerad klippvägg. Lite mer än halvvägs upp kan du se de stora lejontassarna av det stora lejonet som utgjorde ingången till kung Kashyapas palats. Om du känner att vandringen blir för ansträngande kan du välja att stanna här.

Om du väljer att fortsätta kan vi garantera att turen upp kommer att vara värd det. På toppen av klippan möts du av ruinerna efter det gamla palatset och en fantastisk utsikt över det frodiga landskapet med sjöar, grönklädda berg och den närliggande klippan Pidurangala. Ta dig god tid att njuta av omgivningarna innan nedstigningen börjar.

Vandringen upp och ner för klippan tar cirka 2 timmar + den tid du tillbringar på toppen.

Glöm inte bra vandringsskor och att ta med vatten på utflykten.

Du blir körd tillbaka till hotellet och resten av dagen tillbringar du som du vill.

Dag 5: Sigiriya på egen hand

I dag tillbringar du dagen som du vill. Du kan välja att koppla av vid poolen eller ge dig ut på en av våra spännande tilläggsturer, som du kan läsa mer om nedan.

Dag 6: Sigiriya – byn Weheragala Gama – Kandy

Efter frukost och utcheckning kör din guide/chaufför dig mot Kandy.

Längs vägen stoppar ni vid byn Weheragala Gama, som ligger vid Wasgamuwa nationalpark. Den lilla byn är en del av Project Orange Elephant, som startades av Ravi Corea, grundaren av Sri Lanka Wildlife Conservation Society (SLWCS). Syftet med projektet är att lösa den blodiga konflikten som pågår mellan elefanter och människor i Sri Lanka.

Konflikten beror i grund och botten på att byarna växer och elefanternas områden minskar. Elefanter är därför ingen ovanlig syn i lankesiska byar, där hus, trädgårdar och lantbruk ofta förstörs i djurens sökande efter mat. Det sägs att omkring 1 400 elefanter har dödats av människor under de senaste 11 åren, medan 350 människor har dödats av elefanter. Man har försökt hitta den rätta lösningen på konflikten i många år. Bland annat har man utsett en rad områden, som är tillägnade elefanterna och som människor inte får utnyttja eller bygga på. Dessutom har byar jämnats med marken på flera platser för att skapa ”korridorer” mellan elefanternas livsmiljöer, så att de fritt kan röra sig runt. Och så finns det byar, som Weheragala Gama, som är en del av Project Orange Elephant.

Ravi Corea, som står bakom Project Orange Elephant, har genom olika undersökningar upptäckt att de lankesiska elefanterna inte bryr sig om citrusträd och att doften från citrusträd döljer doften av ris och andra grödor. Därför har man i byn Weheragala Gama planterat citrusträd för att skydda hem, trädgårdar och lantbruk mot elefanternas härjningar. Det har haft en så stor effekt att konflikten i Weheragala praktiskt taget har upphört.

När du ankommer till byn hälsas du välkommen av en lokal värd och serveras en färskpressad juice. Sedan kör en jeep dig in i hjärtat av byn, där du får se hur familjerna bor, bygger hus, driver med lantbruk och lagar mat. Du möter även några av byborna, som förklarar konflikten mellan elefanter och människor.

Det finns också möjlighet att delta i olika aktiviteter såsom vattning och gödning av citrusodlingarna, och besöker du byn utanför torrperioden (juli–september) deltar du aktivt i planteringen av ett citrusträd, som doneras till en utvald familj. På så sätt bidrar du till att minska risken för konflikt mellan byborna och elefanterna i området. Dessutom är planteringen av citrusträd till nytta för både klimatet, områdets biologiska mångfald och den lokala ekonomin.

Slutligen bjuds du på en välsmakande lankesisk lunch bestående av lokala råvaror, innan resan går vidare till Kandy.

Efter besöket körs du till hotellet i den före detta huvudstaden Kandy, som ligger vackert belägen i en dal omgiven av grönklädda berg, teodlingar och floder. I hjärtat av staden står gamla, fina kolonialtidsbyggnader och det är också här i stadskärnan som den pittoreska Kandysjön ligger. Vi kan varmt rekommendera en promenad runt sjön, och längs vägen kan du slå dig ner på en bänk och njut av de många intrycken och utsikten över den 26 meter höga buddhastatyn över Bahirawakanda-templet. Vid sjöns norra ände ligger Sri Lankas mest heliga buddhistiska tempel, Tandtemplet, som sägs vara hem åt en av Buddhas tänder. Det vackra templet är faktiskt en av orsakerna till att Kandy 1998 togs med på UNESCOs världsarvslista. Tre gånger om dagen är det tempelceremoni – en helt unik upplevelse som du inte får missa.

På kvällen kan du gå på upptäcktsfärd bland stadens restauranger. Det är nästan ett måste att prova en av Sri Lankas mest kända rätter, nämligen ”kottu roti” som består av tunnbröd skuret i mindre bitar, ägg, grönsaker, en massa härliga kryddor och eventuellt kött. Vi kan också varmt rekommendera ”ris och curry” eller ”dhal curry”, som är gjord på linser. Guiden känner till alla bra restauranger och kan ge dig bra tips.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 7: Besök på Giragama tefabrik

Sri Lanka är världsberömt för sitt te och är en av världens största teproducenter. Det var skotten James Taylor som 1867 startade teproduktionen i Sri Lanka tillsammans med Thomas Lipton, som du säkert känner igen från “Lipton te”. Teet från Sri Lanka går under namnet “Ceylon-te”, som Sri Lanka kallades under den brittiska koloniseringen fram till 1972.

I dag ska du besöka en tefabrik i närheten av Kandy. Din chaufför/guide hämtar dig på hotellet efter frukosten och kör dig till Giragama tefabrik. Här får du en guidad rundvisning som går igenom hela framställningsprocessen, från det att bladen plockas på plantagen tills teet ångar i tekoppen. Flera av maskinerna som används är över 150 år gamla och tekniken har nästan inte förändrats sedan 1867. Efter rundvisningen har du möjlighet att smaka på de olika typerna av te och köpa med dig te hem.

Härefter går turen tillbaka till Kandy, där du tillbringar resten av dagen som du vill.

Du kan stanna kvar på hotellet och koppla av vid hotellets pool, eller utforska mer av staden och kanske ta en tuktuk till Udawatta Kele Sanctuary. Detta är ett historiskt reservat som ligger cirka 2 kilometer från Kandys centrum på en bergskam med utsikt över staden. Under Kandys storhetsdagar var reservatet känt som ”Uda Wasala Watta”, som på singalesiska betyder ”trädgården över det kungliga palatset”. Reservatet är hem åt otroligt många växt- och fågelarter. Du kan också uppleva små och medelstora dägg- och kräldjur.

På kvällen kan du gå på upptäcktsfärd bland stadens restauranger. Det är nästan ett måste att prova en av Sri Lankas mest kända rätter, nämligen ”kottu roti” som består av tunnbröd skuret i mindre bitar, ägg, grönsaker, en massa härliga kryddor och eventuellt kött. Vi kan också varmt rekommendera ”ris och curry” eller ”dhal curry”, som är gjord på linser. Guiden känner till alla bra restauranger och kan ge dig bra tips.

Övernattning:
Extra utflykter:
Dag 8: Kandy – tågresa från Nanu Oya till Ella

Efter frukosten checkar du ut från hotellet och din guide/chaufför kör dig till tågstationen i Nanu Oya. Härifrån ska du åka en naturskön tågresa genom det otroligt vackra höglandet till staden Ella. Du behöver bara ta med ditt handbagage eftersom din guide/chaufför kör resten av ditt bagage hela vägen till Ella i bil. Vi rekommenderar att du dagen innan ber hotellet i Kandy att förbereda ett matpaket till dig innan avresa (mot en avgift). Det finns dock möjligheter att köpa frukt, snacks och dryck hos de lokala försäljarna, som går runt utanför tåget på de olika stationerna.

Att åka tåg i Sri Lanka är en häftig upplevelse. Det är inte moderna tåg som vi är vana vid här hemma, men vi kan garantera en upplevelse för livet. Du kommer inte bara riktigt nära lokalbefolkningen, utan upplever även den förtrollande naturen genom de stora fönsterpartierna när tåget långsamt kör förbi små, sömniga byar och vackra teodlingar, grönklädda berg och brusande vattenfall. Efter cirka 3 timmar ankommer du till Ella där din guide/chaufför står beredd att välkomna dig. Hen kör dig sedan den sista biten till hotellet, som har ett helt fantastiskt läge i Ella.

Efter incheckning tillbringar du resten av dagen på egen hand.

På kvällen kan du gå ner till staden och äta middag på ett av de trivsamma små kaféerna eller en av de mysiga restaurangerna längs huvudgatan, där det råder en skön och avslappnad stämning.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 9: Ella på egen hand

I dag finns det inga planerade utflykter och du tillbringar dagen på egen hand. Kanske vill du stanna kvar på hotellet och slappna av vid poolen och njuta av den enastående utsikten som får de flesta att tappa andan. Eller vad sägs om en utflykt till ”Nine Arch Bridge” eller en vandringstur till berget Little Adam’s Peak? Läs mer om utflyktsmöjligheterna nedan – de är helt gratis!

Dag 10: Ella - Ravana Falls - templet Buduruwagala - Tissamaharama

Efter frukosten hämtar din guide/chaufför dig på hotellet och resan går mot Tissamaharama.

Längs vägen besöker du det 25 meter höga vattenfallet Ravana Falls, som ligger i utkanten av Ella. Vattenfallet är uppkallat efter den tidigare kungen Ravana, som sägs ha hållit prinsessan Sitha gömd i en grotta bakom vattenfallet som nu är känd som Ravana Cave.

Härefter fortsätter du till templet Buduruwagala, som är berömt för sina imponerande och välbevarade hällristningar som dateras tillbaka till 800- eller 900-talet. Centralt i klippan är en 16 meter hög Buddhastaty omgiven av sex mindre statyer, som visar Buddha i olika meditationsställningar. Detaljerna och den konstnärliga precisionen är ytterst imponerande!

Härefter körs du tillbaka till ditt hotell, där du tillbringar resten av dagen på egen hand.

Efter detta oförglömliga besök körs du vidare till hotellet i Tissamaharama, dit du anländer sent på eftermiddagen.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 11: Safari i Yala nationalpark

Du tillbringar morgonen och förmiddagen som du vill, innan du på eftermiddagen hämtas av din guide/chaufför och körs till Yala nationalpark, där en spännande jeepsafari väntar.

Yala nationalpark utsågs till viltreservat redan år 1900. Först 38 år senare utsågs den till nationalpark. Parken är i dag Sri Lankas näst största nationalpark med sina 978,8 kvadratkilometer. Nationalparken består av fem områden, varav två är öppna för allmänheten.

Yala nationalpark är hem åt mer än 215 olika fågelarter och 44 olika slags däggdjur. Det sägs att parken har ett av Sri Lankas största bestånd av elefanter och den största koncentrationen av leoparder. Trots att parken har det högsta antalet leoparder i Sri Lanka är det ingen garanti för att se dem, då de är svåra att få syn på och ofta gömmer sig i buskagen. Utöver fåglar, elefanter och leoparder kan du också ha turen att se krokodiler, björnar, apor, hjortar, vildsvin och bufflar – kom ihåg att ta med kikaren och kameran!

Du åker med en erfaren parkvakt, som känner parken väl. Han vet var djuren färdas och är expert på att hitta deras spår i det öppna landskapet.

Efter safarin körs du tillbaka till hotellet, där du njuter av kvällen.

Övernattning:
Dag 12: Hemresan börjar

I dag är det dags att ta farväl av härliga Sri Lanka.

Din guide/chaufför hämtar dig på hotellet och kör dig till Colombos internationella flygplatsm Bandaranaike, varifrån du flyger mot Europa med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 13: Hemkomst

Du landar på vald flygplats efter en fantastisk resa med massor av minnen i bagaget.

Kombinera med
Välj mellan möjligheterna härunder
Förlängning med solsemester i Hikkaduwa
3 nätter

Den bästa tidpunkten att besöka Hikkaduwa är i perioden december till mars.

Hikkaduwa ligger på Sri Lankas sydvästra kust och är en härlig semesterort med massor av liv. Längs kusten går huvudgatan Galle Road, där hotell, matställen, dykarskolor, små kiosker och butiker ligger på rad.

Stadens stora dragplåster är de gyllene sandstränderna med finkornig sand och vajande kokospalmer. Längs stadens västra stränder, Hikkaduwa Beach och Turtle Beach, har man satt upp skyddsmurar för att bryta vågorna, vilket gör stränderna perfekta för simning och bad. Ute vid skyddsmurarna hittar du det korallrev som har gjort staden så populär bland dem som gillar att dyka och snorkla. Förutom det vackra korallrevet kan du även se färgglada fiskar och stora havssköldpaddor. Visste du att fem av världens sju arter av havssköldpadda fortplantar sig i Sri Lanka?

Föredrar du stora vågor och vindsurfning ska du istället ta dig till Narigama Beach, som ligger österut. Här finns både en surfskola och möjlighet att hyra surfningsutrustning.

Vill du uppleva en helt annat sida av Hikkaduwa kan du lämna huvudgatan och bege dig längre in i landet. Här ligger husen i frodiga omgivningar, barn leker på de dammiga vägarna och små bodar och butiker säljer färska frukter. Här finns en stillhet som du inte hittar närmare stranden.

Efter en dag på stranden kan du besöka en av de mysiga strandrestaurangerna, där menyerna bågnar av fisk- och skaldjursrätter. I synnerhet hummer är populärt i Hikkaduwa.

Vid solnedgång kan du strosa längs stranden med tårna begravda i sanden till ljudet av vågornas skvalp.

Förlängningen inkluderar 3 nätter på hotell inkl. halvpension och transfer.

Förlängning med solsemester i Mirissa
3 nätter

Den bästa tiden att besöka Mirissa är i perioden december–april.

Mirissa är en mysig strandstad på Sri Lankas sydspets. Det är en lugn stad med en härligt avslappnad stämning som gör att du verkligen kommer ner i varv. Med sina vajande kokospalmer på stranden och sitt klara, varma vatten är Mirissa ett äkta semesterparadis.

Staden är också känd för att vara en av de bästa platserna i Sri Lanka för att se valar, och delfinerna är inte heller långt borta. Indiska oceanens varma vatten ger nämligen de fantastiska jättedjuren enastående levnadsvillkor och det finns möjlighet att se både blåvalar, sillvalar och kaskelotvalar.

Vindarna och strömmarna kan vara starka på denna kuststräcka, även under högsäsongen. Då kan du istället njuta av poolen eller besöka den närliggande stranden Secret Beach, där det har bildats en liten pool av de omkringliggande klipporna, som skyddar stranden mot vågor. Det är en perfekt plats för simning och avkoppling.

Tycker du om att snorkla hittar du en av de bästa platserna för detta vid Perrot Rock. Här är vattnet förhållandevis lugnt eftersom bukten skyddas av ett rev längre ut. Området erbjuder rik möjlighet att se eleganta, färgglada fiskar och om du har tur kan du även få se havssköldpaddor.

Längs stränderna finns en handfull bra restauranger, där du kan njuta av utsökt grillad fisk och läckra skaldjursrätter medan vågorna slår in mot land ett par meter bort.

En perfekt och populär plats att se solen gå ner är Coconut Tree Hill, som är täckt av kokospalmer. Här finns en lokal bar, där du kan njuta av en kall dryck medan himlen färgas i vackra färger.

Förlängningen inkluderar 3 nätter på hotell inkl. halvpension och transfer.

När vill du resa?
Avresedatum
Alla visade priser är per person
Unika fördelar för grupper från 6 personer – inhämta en offert i dag för att se alla fördelar.
Resbrev
Berättelser från resenärer
INNAN DU RESER
Bra att veta
Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14
ÄVENTYRET VÄNTAR
Relaterede resor
VARFÖR RESA MED TOURCOMPASS?
Därför gästerna väljer oss

Din tid är värdefull. Vårt engagerade team med kompetenta resespecialister ser till att du får personlig service och uppmärksamhet. På så vis kan du vara säker på att hela din resa blir både bekväm och säker. Vi finns här för att ta hand om alla detaljer – stora som små – från det att du bokar till att du återvänder hem.

Vi erbjuder en lång rad olika resmål, och vart och ett av dem bjuder på en unik historia som har formats av dess lokala kulturer, fantastiska djurliv och naturliga skönhet.

Våra resor har inte skapats på måfå, utan bygger på omfattande undersökningar och förstahandsupplevelser från våra resespecialister och experter. Varje resa har skapats för att man ska få uppleva det bästa som varje resmål har att erbjuda.

Med oss kan du vara helt säker på är att din resa är i trygga händer. Vi är Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778). Det betyder att du som resenär är ekonomiskt säkrad och kan få pengarna tillbaka för din resa om företaget skulle gå i konkurs. 

UTFORSKA
Se alla våra spännande resmål