TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
StartsidanPraiwan Raft House

Praiwan Raft House

Khao Sok

Föreställ dig en sjö med smaragdgrönt vatten och vita kalkstensklippor, som här och var reser sig lodrätt upp ur vattnet, samt små djungelbevuxna öar. Tillsätt fågelkvitter och apor, som nyfiket håller ett öga på dig från trädtopparna.

Detta är scenen för Praiwan Raft House.

Namnet ”Raft House” beskriver denna övernattningsplats allra bäst. Praiwan består nämligen av små bungalower, som alla ligger på timmerflottar på den vackra Cheow Lan-sjön. Bungalowerna, som flyter med hjälp av stora pontoner, förenas via en lång, flytande gångbro som också leder till den trivsamma restaurangen.

Här finns totalt 30 bungalower, varav cirka hälften har eget badrum och toalett. Det är i en av dessa du ska sova. Alla bungalower har myggnät och egen veranda med utsikt över sjön.

Här finns ingen wifi, utan bara elektricitet ett par timmar varje kväll då du kan ladda kamera osv. Du har inte heller någon telefonsignal härute.

I gengäld kan du njuta av djungelns ljud, läcker hemlagad mat, fönster som öppnas och skapar korsdrag i din bungalow och inte minst en natthimmel full med stjärnor som inte störs av konstgjort ljus.

Barn är varmt välkomna på Praiwan Raft House, men var uppmärksam på att det inte finns några särskilda barnområden och att gångbroarna inte har några räcken. Föräldrarna ansvarar själva för tillsyn av sina barn under hela vistelsen. Vi rekommenderar att man tar med en flytväst till de riktigt små barnen som de kan ha på sig under hela vistelsen.

Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14