TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
StartsidanKatathani Phuket Beach Resort

Katathani Phuket Beach Resort

Phuket, Kata Noi Beach

Vill du skämma bort dig själv under din vistelse i Kata kan du välja att uppgradera till den härliga, 5-stjärniga Katathani Phuket Beach Resort. Resorten ligger på Kata Noi, det vill säga den ”lilla” stranden i Kata, och är den enda resorten på Kata Noi som ligger precis vid den långa, vita sandstranden.

Resorten har mer än 400 rum, men den är vackert anlagd och inredd med flera delar i en stor tropisk trädgård, vilket ger en både trivsam och charmig känsla. Dessutom finns det hela sex pooler så att du alltid kan hitta ett lugnt och skuggigt hörn om du så önskar.

När du blir hungrig har du gott om alternativ att välja mellan. Resorten har sex restauranger som bland annat bjuder på thailändsk, italiensk och färskfångad mat.

Om dagen lockar stranden – och kanske även gymmet, tennisbanorna eller spaavdelningen. Om kvällen är det ofta livemusik i en av barerna.

Rummen är modernt inredda med platt-tv, te- och kaffefaciliteter, minibar, värdeskåp, aircondition, hårtork, morgonrock och tofflor. Alla rum har en egen balkong.

Pris för uppgradering från Kata Palm Resort & Spa, per natt:
Deluxe Room, Bhuri Wing Per person från:  790 kr
Junior Suite, Thani Wing Per person från:  1 100 kr
Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14