TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
StartsidanKata Palm Resort & Spa

Kata Palm Resort & Spa

Phuket, Kata Yai Beach

I en tropisk trädgård – ett stenkast från den långa, vita sandstranden – ligger det 4-stjärniga Kata Palm Resort & Spa. Hotellet är byggt i thailändsk stil och även om det är stort så erbjuder det både trivsel och charm.

Rummen är också inredda i thailändsk stil med vackra trädekorationer och snygga mönster på kuddar och mattor. Här finns tv, kaffe- och tefaciliteter, aircondition, värdeskåp, minibar, hårtork – och ett paraply om det skulle komma en tropisk regnskur. Alla rum har en egen balkong.

Hotellets stora dragplåster är utan tvekan de mycket stora poolområdena som gör att det finns gott om plats för alla i poolen. Barnen har sin egen pool med solstolar runt omkring så att mamma och pappa kan slappna av medan barnen badar.

Hotellet har hela tre restauranger och en poolbar, som lockar med hemmagjord glass. Dessutom finns det ett stort urval av restauranger i närheten av hotellet.

Barnen lär älska ett besök i Kid’s Room, medan de vuxna kan njuta av en skön massage på hotellets spaavdelning. Det finns också möjlighet att delta i matlagningskurser eller lära sig att skära frukt på de mest konstnärliga sätten, något som thailändarna är mästare på.

Pris för extra natt:
Superior room Per person från:  400 kr
Pris för uppgradering av rum, per natt:
Deluxe Pool Access Per person från:  370 kr
Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14