TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
StartsidanBesök på elefanthem på Phuket

Besök på elefanthem på Phuket


En skön och minnesvärd dag i sällskap med en hord glada elefanter väntar dig på Phuket Elephant Sanctuary, som står med på World Animal Protections lista över elefantvänliga platser.

Du hämtas på ditt hotell och körs till östra Phuket. Efter en naturskön åktur på cirka 1 timme ankommer du till Phuket Elephant Sanctuary, som ligger i ett vackert område med vattenhål och gröna bergssluttningar där elefanterna kan strosa runt. Här är deras viktigaste uppgift att vara elefanter, vilket innebär att du som besökare iakttar elefanterna på avstånd medan de fritt går runt och glatt visar vägen i sin naturliga miljö.

På en höjd med utsikt över skog och vattenhål finns en stor plattform, där du tillbringar de nästa par timmarna. Härifrån kan du njuta av att se på elefanter som badar, äter, kastar damm och umgås med varandra. Ridning är inte tillåten och du får inte heller bada med elefanterna, men om du har tur kan det hända att du får lov att ge dem en godbit – de är helt galna i färsk frukt! Längs vägen berättar guiden för dig om elefanternas mycket olika personligheter och individuella historier.

Vid lunchtid serveras en läcker thailändsk buffé (vegansk), som du kan njuta av med utsikt över elefanternas hem innan du reser tillbaka till hotellet.

Längd: cirka 4 timmar

Vi rekommenderar att du bokar utflykten i samband med att du bokar resan.

Pris:
Per person från:  2 070 kr
Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14