TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
StartsidanPanvaree The Greenery

Panvaree The Greenery

Khao Sok

Föreställ dig att vakna mitt ute på Cheow Lan-sjön i Khao Sok nationalpark till ljudet av djungelns djur och med utsikt över grönklädda kalkstensberg medan du njuter av morgonkaffet på din terrass. Just den möjligheten får du på det flytande hotellet Panvaree The Greenery.

Panvaree The Greenery erbjuder rum uppförda i naturmaterial i linje med omgivningarna. Även om rummen inte är stora är det väl inredda och det saknas ingenting. Här har du bland annat ett litet kylskåp, skrivbord, aircondition, fläkt och mörkläggningsgardiner. Du har ditt eget badrum med dusch, hårtork och toalettartiklar. Det absolut bästa är den tillhörande terrassen, som bjuder på en enastående utsikt – i synnerhet på kvällen när mörkret faller på och du kan se gnistrande stjärnor som vackert lyser upp natthimlen.

Dagens måltider serveras i restaurangen, som på morgonen bland annat bjuder på amerikansk frukostbuffé, och på kvällen kan du njuta av läckra rätter från grillen. Finns det något bättre sätt att avsluta en upplevelserik dag än att njuta av något kallt att dricka och en utsökt måltid omgiven av oförstörd natur?

Om ett läge som detta inte är tillräckligt för att skämma bort dig, så kan du boka en omgång massage. Du kan också välja att hoppa i en kajak och låta dig förtrollas av den storslagna naturen.

Det finns wifi i gemensamma utrymmen, men anslutningen kan vara dålig. Vilket inte gör något eftersom du lär vara upptagen med att bara vara här, i detta paradis.

Observera att detta hotell är på förfrågan.

Pris för uppgradering från Praiwan Raft House, per natt:
Superior Raft House Per person från:  2 225 kr
Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14