TRYGGHETSGARANTI - LÄS MER
StartsidanHotel Khao Sok & Spa

Hotel Khao Sok & Spa

Khao Sok

Hotel Khao Sok & Spa passar dig som vill övernatta i djungeln med extra komfort. Hotellet ligger 3 kilometer från själva ingången till Khao Sok nationalpark och 3 kilometer från den lilla staden Khao Sok med restauranger och barer.

Hotellet är litet och intimt med endast 10 rum byggda som bungalower, som omges av frodiga trädgårdar med utsikt över de vackra kalkstensklipporna. Samtliga bungalower är uppförda med murstensväggar och stengolv och är rustikt inredda med trämöbler och detaljer från thailändsk kultur. Alla är utrustade med aircondition, minibar, vattenkokare och värdeskåp samt eget badrum med dusch. Se fram emot en avkopplande stund på din övertäckta terrass, varifrån du kan höra ljuden från djungelns många djur.

När du kommer till hotellet har du möjlighet att utforska djungeln, eller kanske lockar det härliga poolområdet, som ligger omgivet av palmer och bjuder på en spektakulär utsikt över kalkstensklipporna i bakgrunden. Du kan även njuta av massagebehandlingar i hotellets spa eller en omgång tennis, om du vill höja pulsen.

När du blir hungrig kan du besöka hotellets restaurang, som serverar både frukost och middag med rätter från både det västerländska och det thailändska köket.

Hotellet har gratis wifi i alla gemensamma utrymmen.

Pris för uppgradering från Our Jungle Camp, per natt:
Standard Bungalow Per person från:  240 kr
Family Bungalow 1 Bedroom Per person från:  320 kr
Asien
Mira Lindholm

Mira är vår Asienspecialist och har över 8 års erfarenhet av resor i Asien.

Se öppettider
Måndag - torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-14